Karcher VC 7 Cordless your Max

2.131,00 lei (1 magazin)
Curățenia poate fi chiar atât de simplă: Cu aspiratorul VC 7 Cordless yourMax, aspiratul devine cu adevărat o joacă. Printre numeroasele caracteristici inteligente se numără golirea recipientului de praf printr-un singur clic, funcția Boost, designul ergonomic pentru curățarea în zonele greu accesibile și luminile LED de pe duza activă pentru podea, care fac praful mai vizibil și garantează o preluare fiabilă a murdăriei. Alte beneficii includ volumul silen ...

Descriere


Karcher VC 7 Cordless your Max

Curățenia poate fi chiar atât de simplă: Cu aspiratorul VC 7 Cordless yourMax, aspiratul devine cu adevărat o joacă. Printre numeroasele caracteristici inteligente se numără golirea recipientului de praf printr-un singur clic, funcția Boost, designul ergonomic pentru curățarea în zonele greu accesibile și luminile LED de pe duza activă pentru podea, care fac praful mai vizibil și garantează o preluare fiabilă a murdăriei. Alte beneficii includ volumul silențios de funcționare, dispozitivul separat de curățare a filtrului și un afișaj ușor de citit al stării bateriei, care arată în orice moment mesaje relevante de functionare. Există, de asemenea, funcția convenabilă Power Lock, care elimină necesitatea de a ține apăsat în mod constant butonul de pornire. Datorită suportului de perete cu funcție de încărcare încorporată, depozitarea și încărcarea aspiratorului nu ar putea fi mai simplă. Motorul puternic BLDC (250 W) combinat cu o tensiune a bateriei de 25,2 V elimină munca grea de aspirare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher VC 7 Cordless your Max de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher VC 7 Cordless your Max sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.