Karcher VC 6 Cordless Premium our Family

1 989.08 lei (1 magazin)
Libertatea de mișcare sporește confortul. Cu aspiratorul VC 6 Cordless ourFamily, aspiratul devine o adevărată plăcere: Printre numeroasele sale funcții inteligente se numără golirea recipientului de praf printr-o singura apăsare, funcția "boost", design ergonomic pentru curățarea în zonele greu accesibile și luminile LED de pe duza activă pentru pardoseli, care fac praful mult mai vizibil și asigură o preluare eficientă a murdăriei. Alte beneficii includ sunet ...

Descriere


Karcher VC 6 Cordless Premium our Family

Libertatea de mișcare sporește confortul. Cu aspiratorul VC 6 Cordless ourFamily, aspiratul devine o adevărată plăcere: Printre numeroasele sale funcții inteligente se numără golirea recipientului de praf printr-o singura apăsare, funcția "boost", design ergonomic pentru curățarea în zonele greu accesibile și luminile LED de pe duza activă pentru pardoseli, care fac praful mult mai vizibil și asigură o preluare eficientă a murdăriei. Alte beneficii includ sunetul silențios in timpul funcționării, dispozitivul pentru curățarea filtrului și un indicator ușor de citit al stării bateriei, care oferă și notificări în caz de defecțiuni. Există, de asemenea, funcția practică "Power Lock", care elimină necesitatea de a ține apăsat în mod constant butonul de pornire. Datorită suportului de perete cu funcția de încărcare încorporată, depozitarea și încărcarea aspiratorului nu poate fi mai simplă. Motorul puternic BLDC (250 W) împreună cu bateria cu o voltaj de 25,2 V elimină toată munca grea de la aspirare. Durata de lucru este de 50 de minute, iar cea de-a doua baterie permite o utilizare și mai îndelungată. Dispozitivul de curățare a filtrului și cel de-al doilea filtru de admisie a aerului inclus în pachet fac din procesul de curățare o joacă: Pur și simplu conectați dispozitivul de curățare a filtrului, introduceți cel de-al doilea filtru de admisie a aerului și începeți curățarea.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher VC 6 Cordless Premium our Family de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher VC 6 Cordless Premium our Family sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.