Karcher VC 3 Premium

701.24 lei (1 magazin)
Proiectat pentru o gamă largă de aplicații în apartamente și case mai mici. Aspiratorul compact VC 3 Premium cu tehnologie multi-ciclon, acest aspirator fără sac elimină necesitatea de a schimba saci de filtrare și de a cumpăra înlocuitori scumpi prin colectarea murdăriei într-un recipient transparent. În plus, echipat cu o duză de parchet, nu numai că curăță efectiv podelele și covoarele, dar curăță temeinic în spatii înguste și pe suprafețe delicate, datori ...

Descriere


Karcher VC 3 Premium

Proiectat pentru o gamă largă de aplicații în apartamente și case mai mici. Aspiratorul compact VC 3 Premium cu tehnologie multi-ciclon, acest aspirator fără sac elimină necesitatea de a schimba saci de filtrare și de a cumpăra înlocuitori scumpi prin colectarea murdăriei într-un recipient transparent. În plus, echipat cu o duză de parchet, nu numai că curăță efectiv podelele și covoarele, dar curăță temeinic în spatii înguste și pe suprafețe delicate, datorită duzelor și periei de mobilă. Vesti excelente pentru persoanele care suferă de alergii, VC 3 Premium este, de asemenea, echipat cu un filtru de igienă HEPA pentru filtrarea celor mai fine murdări, cum ar fi polenul și alte particule care provoaca alergii. Acest aspirator este, de asemenea, rapid și ușor de depozitat in poziția de parcare dacă sunteți întrerupt în timpul aspirării.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher VC 3 Premium de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher VC 3 Premium sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.