Karcher Transmisie completa pentru perii - 4.762-584.0

6 733.03 lei (1 magazin)
Caracteristici si beneficii Actionare hidraulica pentru periile cilindrice rotative Nu este necesar un motor suplimentar pentru actionarea periei. Constructie compacta si greutate redusa. Design de inalta calitate realizat din otel inoxidabil si PEEK. Accesorii de periere detasabile Garanteaza o periere optima pentru toate suprafetele. Cuplarea sonora a accesoriilor de periere garanteaza utilizarea in conditii de siguranta. Codificarea pe culori simplifica selectarea acces ...

Descriere


Karcher Transmisie completa pentru perii - 4.762-584.0

Caracteristici si beneficii

Actionare hidraulica pentru periile cilindrice rotative

Nu este necesar un motor suplimentar pentru actionarea periei. Constructie compacta si greutate redusa. Design de inalta calitate realizat din otel inoxidabil si PEEK.

Accesorii de periere detasabile

Garanteaza o periere optima pentru toate suprafetele. Cuplarea sonora a accesoriilor de periere garanteaza utilizarea in conditii de siguranta. Codificarea pe culori simplifica selectarea accesoriului de periere corespunzator.

Bara de pulverizare integrata

Chiar si evacuarea apei de-a lungul intregii lungimi a periei.Caracteristicisibeneficii

Actionarehidraulicapentruperiilecilindricerotative

Nuestenecesarunmotorsuplimentarpentruactionareaperiei.Constructiecompactasigreutateredusa.DesigndeinaltacalitaterealizatdinotelinoxidabilsiPEEK.

Accesoriideperieredetasabile

Garanteazaoperiereoptimapentrutoatesuprafetele.Cuplareasonoraaaccesoriilordeperieregaranteazautilizareainconditiidesiguranta.Codificareapeculorisimplificaselectareaaccesoriuluideperierecorespunzator.

Baradepulverizareintegrata

Chiarsievacuareaapeide-alungulintregiilungimiaperiei.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher Transmisie completa pentru perii - 4.762-584.0 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher Transmisie completa pentru perii - 4.762-584.0 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.