Karcher Tambur cu 15 m furtun Kaercher PREMIUM HR 7.315 SET 1/2"

de la 297.00 lei
(3 magazine)
Caracteristici tehnice:Statie de irigare compacta! Tambur pentru furtun Set Premium HR 7.315 de 1/2" pentru utilizarea mobila sau fixa, perfect pentru a iriga suprafetele si gradinile de dimensiuni mai mici si medii. Datorita posibilitatilor sale variate de depozitare, totul se afla intr-un singur loc - in sfarsit. Caracteristici: cilindru demontabil (2 in 1), suporturi de accesorii pentru depozitarea ordonata a pistoalelor si duzelor de pulverizare, cutie de accesorii pentru depozitar ...

Descriere


Karcher Tambur cu 15 m furtun Kaercher PREMIUM HR 7.315 SET 1/2

Caracteristici tehnice:
Statie de irigare compacta! Tambur pentru furtun Set Premium HR 7.315 de 1/2" pentru utilizarea mobila sau fixa, perfect pentru a iriga suprafetele si gradinile de dimensiuni mai mici si medii. Datorita posibilitatilor sale variate de depozitare, totul se afla intr-un singur loc - in sfarsit. Caracteristici: cilindru demontabil (2 in 1), suporturi de accesorii pentru depozitarea ordonata a pistoalelor si duzelor de pulverizare, cutie de accesorii pentru depozitarea altor unelte de gradina precum greble, lopeti, manusi de gradina etc. Include consola de perete, 15 m de furtun 1/2" PrimoFlex®, Duza Plus (2.645-177), 3 x cuple pentru furtun, 1 x conector de furtun cu Aqua Stop, adaptor de furtun G3/4 si reductie G1/2 plus clema suplimentara pentru lancile de pulverizare. Complet asamblat. Irigarea cu Karcher este modalitatea inteligenta de irigare!
1 x cupla standard pentru furtun cu Aqua Stop
Furtun 1/2" - 15m PrimoFlex®
3 x cuplu pentru furtun
Tambur pentru furtun, detasabil (2 in 1)
Posibilitate de depozitare pentru stropitoare si dusuri
Gata montat
Posibilitate de fixare pentru teava de stropit sau a stropitoarelor atasate la furtun
Adaptor robinet G3/4 si reductor G1/2
Spatiu generos de depozitare pentru racordurile pentru robineti, cuple si manusi pentru gradinarit.
Greutate (kg) 4,9
Dimensiuni (L x l x H) (mm) 290 / 460 / 510
Jet conic
Jet punctiform

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher Tambur cu 15 m furtun Kaercher PREMIUM HR 7.315 SET 1/2 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher Tambur cu 15 m furtun Kaercher PREMIUM HR 7.315 SET 1/2 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.