Karcher Spuma activa Ultra Foam 3-in-1

de la 33.00 lei (3 magazine)
Spuma activa 3 in 1 este o spuma ultra, spuma intensiva si curatare activa, extrem de eficienta la murdaria obisnuita a masinii. Efectele de curatare sunt imbunatatite datorita timpului indelungit de actionare la obiect, precum si datorita dozarii mai mari. Pentru prelucrare cu duze pentru spuma Karcher. Gratie noii substante active pentru indepartarea murdariei, detergentul inlatura rapid si fara efort noroiul, dar si uleiurile si grasimea. Cu extra spuma pentru curatare si mai pr ...

Descriere


Karcher Spuma activa Ultra Foam 3-in-1

Spuma activa 3 in 1 este o spuma ultra, spuma intensiva si curatare activa, extrem de eficienta la murdaria obisnuita a masinii.
Efectele de curatare sunt imbunatatite datorita timpului indelungit de actionare la obiect, precum si datorita dozarii mai mari.
Pentru prelucrare cu duze pentru spuma Karcher. Gratie noii substante active pentru indepartarea murdariei, detergentul inlatura rapid si fara efort noroiul, dar si uleiurile si grasimea.
Cu extra spuma pentru curatare si mai profunda, fara fosfati, delicat cu materialele.
Produsul Ultra Foam 6.295-743.0 este ambalat in recipient cu capacitatea de 1 litru.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher Spuma activa Ultra Foam 3-in-1 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher Spuma activa Ultra Foam 3-in-1 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.