Karcher SC 5 EasyFix cu Iron Plug

de la 173.00 lei
(2 magazine)
Curatitor cu abur KARCHER SC 5 EasyFix cu Iron Plug Curatitorul cu abur KARCHER SC 5 EasyFix cu Iron Plug are o putere de 2200 W iar presiunea maxima a aburului de 4.2 bar. Se realizeaza o curatare mult mai buna datorita functiei VapoHydro- se adauga apa calda pentru formarea aburului. Volumul de abur se poate regla pentru fiecare tip de suprafata sau murdarie. Durata de incalzire a acestui curatitor este de 3 minute si se poate curata o suprafata de apro ...

Descriere


Karcher SC 5 EasyFix cu Iron Plug

Curatitor cu abur KARCHER SC 5 EasyFix cu Iron Plug


Curatitorul cu abur KARCHER SC 5 EasyFix cu Iron Plug are o putere de 2200 W iar presiunea maxima a aburului de 4.2 bar. Se realizeaza o curatare mult mai buna datorita functiei VapoHydro- se adauga apa calda pentru formarea aburului. Volumul de abur se poate regla pentru fiecare tip de suprafata sau murdarie. Durata de incalzire a acestui curatitor este de 3 minute si se poate curata o suprafata de aproximativ 150mp. SC 5 EasyFix cu Iron Plug are inclus kitul pentru podea Comfort Plus cu record flexibil pe duza pentru podea si tehnologie inovatoare de schimbare a lavetei, se poate pune o alta laveta fara a intra in contact cu murdaria. Curatare eficienta ergonomica cu contact complet cu podeaua, indiferent de inaltimea utilizatorului, datorita racordului flexibil al duzei.KARCHER SC 5 EasyFix cu Iron Plug are un rezervor de apa detasabil cu reumplere continua ce ofera utilizatorului posibilitatea de completare cu apa pentru o curatare continua. Curatitorul cu abur ofera o curatenie stralucitoare datorita accesoriilor incorporate in compartimentul de depozitare. Pentru o curatare in profunzime si indepartare si preluare imbunatatita a murdariei se utilizeaza laveta din microfibra si husa din bumbac. 

Cod Unic SC5 EasyFix cu Iron Plug
Cod comanda 1.512-530.0
Producator KARCHER
Tensiunea alimentare 220-240 V
Frecventa 50 Hz
Presiune maxima abur 4,2 bar
Capacitate de incalzire 2200 W
Cazan / continut rezervor 0,5 / 1,5 l
Alte caracteristici Capacitate pe suprafata: 150 m²
Durata de incalzire: 3 min
Dimensiuni (Lxlxh) 439 x 301 x 305 mm
Greutate in Kg 6.0000
Kit Livrare
Curatitor cu abur Karcher SC 5 EasyFix cu Iron Plug
Protectie impotriva accesului copiilor
Supapa de siguranta
Reglarea cantitatii de abur, Pe dispozitiv (etape multiple)
Palnie de umplere integrata
Sistem cu doua rezervoare
Pozitie de parcare
Furtun abur cu pistol, 2.3 m
Husa din microfibra pentru duza de mana, 1 buc
Carpa din microfibra, 1 buc
Pulbere de detartrare
Set pentru curatarea podelelor EasyFix
Tevi de prelungire, 2 x 0.5 m
Accesorii: duza de mana, duza de finisare, perie rotunda (mica)
Manual de utilizare

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher SC 5 EasyFix cu Iron Plug de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher SC 5 EasyFix cu Iron Plug sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.