Karcher SC 3 EasyFix

de la 666.18 lei
(10 magazine)
Curatitor cu abur KARCHER SC 3 EasyFix Curatitorul cu abur KARCHER SC 3 EasyFix este un mop cu abur de la Karcher cu o capacitate de incalzire de 1500W si o presiune maxima de 3.5 bar fiind de ajutor in gospodarie. Are accesorii precum kit-ul pentru podea cu racord flexibil pe duza. Cu ajutorul acestuia se pot curata suprafete dure oferind un contact complet cu podeaua. Se poate utiliza imediat ce este cuplat la priza de curant datorita timpului ...

Descriere


Karcher SC 3 EasyFix

Curatitor cu abur KARCHER SC 3 EasyFix


Curatitorul cu abur KARCHER SC 3 EasyFix este un mop cu abur de la Karcher cu o capacitate de incalzire de 1500W si o presiune maxima de 3.5 bar fiind de ajutor in gospodarie. Are accesorii precum kit-ul pentru podea cu racord flexibil pe duza. Cu ajutorul acestuia se pot curata suprafete dure oferind un contact complet cu podeaua. Se poate utiliza imediat ce este cuplat la priza de curant datorita timpului scurt de incalzire de doar 30 de secunde. Rezervorul curatitorului SC 3 poate fi umplut in timpul functionarii pentru abur continuu.Karcher SC 3 EasyFix are incorporat un cartus de detartrare, calcarul fiind astfel eliminat automat. Siguranta pentru copii de pe pistolul cu aburi ofera protectie micutilor. Acest curatitor cu abur are posibilitatea de a regla cantitatea aburilor datorita celor 2 trepte. Aparatul cu abur SC 3 EasyFix are un compartiment de depozitare a accesoriilor si pozitie de stationare in timpul pauzelor. Accesoriile multifunctionale ajuta la curatarea optima a diferitelor suprafete. Husa de bumbac pentru duza manuala si laveta de curatare a podelei ofera o curatenie stralucitoare.  

 

 

SpecificaĊ£ii
Cod Unic SC3 EasyFix
Cod comanda 1.513-110.0
Producator KARCHER
Tensiunea alimentare 220-240 V
Frecventa 50-60 Hz
Presiune maxima abur 3,5 bar
Capacitate de incalzire 1900 W
Cazan / continut rezervor 1 l
Alte caracteristici Capacitate pe suprafata: 75 mp
Durata de incalzire: 0.5 min
Protectie impotriva accesului copiilor
Pozitie de parcare
Comutator integrat de pornire/ oprire
Dimensiuni (Lxlxh) 360 x 236 x 253 mm
Greutate in Kg 3.1400
Kit Livrare
Curatitor cu abur Karcher SC 3 EasyFix
Supapa de siguranta
Reglarea cantitatii de abur, pe maner
Palnie de umplere integrata
Tevi de prelungire, 2 x 0.5 m
Set pentru curatarea podelelor
Accesorii: duza de mana, duza de finisare, perie rotunda (mica)
Furtun abur cu pistol, 2 m
Husa din frotir pentru duza de mana, 1 buc
Cartus de detartrare
Laveta pentru podea din frotir, 1 buc

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher SC 3 EasyFix de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher SC 3 EasyFix sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.