Karcher SC 1 EasyFix Premium (white) *EU

Aparatul de curatat cu abur Kärcher SC 1 EasyFix Premium 2-în-1 curăță fără a folosi substanțe chimice. Dispozitivul este excelent pentru curățarea suprafețelor obișnuite de uz casnic, cum ar fi partile metalice, faianta, plite și hota de evacuare. Cu furtunul de extensie, care este inclus în pachetul Premium, chiar și colțurile greu accesibile, fisurile și nișele pot fi curățate perfect. Curățarea profundă cu SC 1 EasyFix Premium elimină 99,99% din toate bacter ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Karcher SC 1 EasyFix Premium (white) *EU

Aparatul de curatat cu abur Kärcher SC 1 EasyFix Premium 2-în-1 curăță fără a folosi substanțe chimice. Dispozitivul este excelent pentru curățarea suprafețelor obișnuite de uz casnic, cum ar fi partile metalice, faianta, plite și hota de evacuare. Cu furtunul de extensie, care este inclus în pachetul Premium, chiar și colțurile greu accesibile, fisurile și nișele pot fi curățate perfect. Curățarea profundă cu SC 1 EasyFix Premium elimină 99,99% din toate bacteriile obișnuite din casa. Chiar și resturile de grăsimi sunt eliminate în cel mai scurt timp. Datorită duzei EasyFix pentru podea din pachet, aparatul de curățat cu abur de mână poate fi transformat pentru curățarea podelei în cel mai scurt timp. Dispozitivul compact și la îndemână este ideal pentru o curățare simplă și permite, de asemenea, o depozitare intr-un spatiu mic.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher SC 1 EasyFix Premium (white) *EU de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher SC 1 EasyFix Premium (white) *EU sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.