Karcher OC 3 Plus Car - 1.680-034.0

de la 755.27 lei
(2 magazine)
Caracteristici si beneficii Design compact Depozitare comoda a furtunului cu spirala si a pistolului sub rezervorul de apa detasabil Usor de transportat, cu economie de spatiu de depozitare Acumulator integrat litiu-ion Curatitor portabil independent de sursa de curent Durata mare de functionare a acumulatorului, ceea ce inseamna ca poate fi folosit de cateva ori inainte de a fi reincarcat. LED-ul avertizeaza cand nivelul de energie al acumulatorului este scazut. Eficient, dar cu ...

Descriere


Karcher OC 3 Plus Car - 1.680-034.0

Caracteristici si beneficii

Design compact

Depozitare comoda a furtunului cu spirala si a pistolului sub rezervorul de apa detasabil Usor de transportat, cu economie de spatiu de depozitare

Acumulator integrat litiu-ion

Curatitor portabil independent de sursa de curent Durata mare de functionare a acumulatorului, ceea ce inseamna ca poate fi folosit de cateva ori inainte de a fi reincarcat. LED-ul avertizeaza cand nivelul de energie al acumulatorului este scazut.

Eficient, dar cu presiune scazuta

Presiunea joasa face ca operatiunea de curatare sa fie in acelasi timp eficienta si foarte delicata Duza standard cu jet plat ofera curatare vizibila. Duza cu jet conic este pentru curatare sensibila, de exemplu, pentru a curata blana catelului.

Rezervor detasabil de apa

  • Poate fi umplut cu usurinta acasa.
  • Rezervorul de apa de 7 litri permite un timp de curatare mai lung. Un singur rezervor este suficient pentru a curata 2-3 biciclete sau mai multe obiecte mici, cum ar fi jucarii sau incaltaminte.

Gama larga de accesorii

  • Numeroase aplicatii pot fi extinse si imbunatatite cu accesoriile suplimentare.
  • Adventure Box, Bike Box si Pet Box, cat si o cutie practica de stocare sunt disponibile si pot fi atasate dispozitivului. Toate accesoriile sunt disponibile si individual.

Caracteristicisibeneficii

Designcompact

DepozitarecomodaafurtunuluicuspiralasiapistoluluisubrezervoruldeapadetasabilUsordetransportat,cueconomiedespatiudedepozitare

Acumulatorintegratlitiu-ion

CuratitorportabilindependentdesursadecurentDuratamaredefunctionareaacumulatorului,ceeaceinseamnacapoatefifolositdecatevaoriinaintedeafireincarcat.LED-ulavertizeazacandniveluldeenergiealacumulatoruluiestescazut.

Eficient,darcupresiunescazuta

PresiuneajoasafacecaoperatiuneadecurataresafieinacelasitimpeficientasifoartedelicataDuzastandardcujetplatoferacuratarevizibila.Duzacujetconicestepentrucurataresensibila,deexemplu,pentruacuratablanacatelului.

Rezervordetasabildeapa

  • Poatefiumplutcuusurintaacasa.
  • Rezervoruldeapade7litripermiteuntimpdecurataremailung.Unsingurrezervorestesuficientpentruacurata2-3bicicletesaumaimulteobiectemici,cumarfijucariisauincaltaminte.

Gamalargadeaccesorii

  • Numeroaseaplicatiipotfiextinsesiimbunatatitecuaccesoriilesuplimentare.
  • AdventureBox,BikeBoxsiPetBox,catsiocutiepracticadestocaresuntdisponibilesipotfiatasatedispozitivului.Toateaccesoriilesuntdisponibilesiindividual.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher OC 3 Plus Car - 1.680-034.0 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher OC 3 Plus Car - 1.680-034.0 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.