Karcher Masina de spalat cu presiune K 3 FULL CONTROL, 120bar, 1600W

790.78 lei
(1 magazin)
Masina de spalat cu presiune KARCHER K 3 FULL CONTROL, 120bar, 1600WReglati presiunea pe tubul de pulverizare si verificati presiunea pe afisajul pistolului pentru a obtine un control maxim si o presiune pe orice suprafata. Schimbarea de la presiunea inalta la modul detergent are loc fara inlocuirea tevii cu jet. In plus, K3 Full Control de Kärcher convinge cu un maner telescopic extensibil pentru tragerea si depozitarea usoara, precum si o baza pentru o mai mare stabilitate. Baza poa ...

Descriere


Karcher Masina de spalat cu presiune K 3 FULL CONTROL, 120bar, 1600W

Masina de spalat cu presiune KARCHER K 3 FULL CONTROL, 120bar, 1600WReglati presiunea pe tubul de pulverizare si verificati presiunea pe afisajul pistolului pentru a obtine un control maxim si o presiune pe orice suprafata. Schimbarea de la presiunea inalta la modul detergent are loc fara inlocuirea tevii cu jet. In plus, K3 Full Control de Kärcher convinge cu un maner telescopic extensibil pentru tragerea si depozitarea usoara, precum si o baza pentru o mai mare stabilitate. Baza poate fi de asemenea utilizata ca un al doilea maner de transport, ceea ce face usora ridicarea unitatii pe un raft sau incarcarea acesteia in portbagaj. Suprafata 25 m² / h.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher Masina de spalat cu presiune K 3 FULL CONTROL, 120bar, 1600W de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher Masina de spalat cu presiune K 3 FULL CONTROL, 120bar, 1600W sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.