Karcher Lance variabila de pulverizare VJ 24 Handheld

2 993.50 lei
(1 magazin)
KARCHER Lancea variabila de pulverizare VJ 24 Handheld cu articulatie reglabila de 360 grade Lancea variabila de pulverizare VJ 24 Handheld cu articulatie reglabila de 360 ​​°, poate aborda zone greu accesibile fara nici o problema. Tubul prelungitor permite utilizatorului sa lucreze ergonomic, iar distanta protejeaza in mare masura utilizatorul de apa pulverizata. In plus, adaptorul Quick Connect intre capul duzei si tubul de prelungire permite utilizatorului sa treaca rapid si u ...

Descriere


Karcher Lance variabila de pulverizare VJ 24 Handheld

KARCHER Lancea variabila de pulverizare VJ 24 Handheld cu articulatie reglabila de 360 grade Lancea variabila de pulverizare VJ 24 Handheld cu articulatie reglabila de 360 ​​°, poate aborda zone greu accesibile fara nici o problema. Tubul prelungitor permite utilizatorului sa lucreze ergonomic, iar distanta protejeaza in mare masura utilizatorul de apa pulverizata. In plus, adaptorul Quick Connect intre capul duzei si tubul de prelungire permite utilizatorului sa treaca rapid si usor la un alt accesoriu de curatare handheld, folosind doar o mana. Handheld-ul VJ 24 este compatibil cu masina de spalat cu presiune de acumulator KHB 5 alimentata de acumulator. Specificatii tehnice: Articulatie flexibila - Adaptor 360 ° reglabil. Include tub de prelungire - Pentru lucrul ergonomic. 25 ° jet plat - Curatarea eficienta si eficienta. Adaptor rapid Connect - Simplu si rapid de inlocuit. Dimensiuni (L x W x H) (mm) 512 x 59 x 43 Domenii de utilizare: Curatati zone greu accesibile. Cade de flori. Cosuri de gunoi. Biciclete. Masina de tuns iarba.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher Lance variabila de pulverizare VJ 24 Handheld de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher Lance variabila de pulverizare VJ 24 Handheld sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.