Karcher Lance rotativa DB 180 pentru K 7

de la 210.00 lei
(2 magazine)
KARCHER Lance rotativa DB 180 pentru K 7 DESCRIERE:Pentru aparatele de spalat cu presiune Kärcher din clasa K 7. Pentru murdaria deosebit de persistenta, ca pe suprafetele cu muschi sau cu suprafete erodate. Jetul cu punct de rotatie va ofera o suprafata mare de curatare, ceea ce inseamna ca terminati curatirea mai repede. Perfect pentru utilizare pe pavaj, terase, pereti de beton si case. ALTE CARACTERISTICI: Jet de varf rotativ - Eliminarea eficienta a murdariei pe s ...

Descriere


Karcher Lance rotativa DB 180 pentru K 7

KARCHER Lance rotativa DB 180 pentru K 7

DESCRIERE:Pentru aparatele de spalat cu presiune Kärcher din clasa K 7. Pentru murdaria deosebit de persistenta, ca pe suprafetele cu muschi sau cu suprafete erodate. Jetul cu punct de rotatie va ofera o suprafata mare de curatare, ceea ce inseamna ca terminati curatirea mai repede. Perfect pentru utilizare pe pavaj, terase, pereti de beton si case. ALTE CARACTERISTICI:

Jet de varf rotativ - Eliminarea eficienta a murdariei pe suprafete delicate.
Curatare puternica cu presiune ridicata - Curatarea tintita a murdariei.
Conexiune Bayonet - Extrem de usor de utilizat.

DATE TEHNICE:Greutate: 0,2 kg.
Dimensiuni (L x l x H): 450 mm x 41 mm x 41 mm. COMPATIBILITATE:
Potrivita pentru toate masinile de spalat sub presiune Kärcher din clasa K 7. 

DOMENII DE APLICARE:
Curatarea vehiculelor.
Indepartarea murdariei incapatanate.
Curatarea peretilor.
Indepartarea muschiului gros.
Indepartarea murdariei atmosferice grele

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher Lance rotativa DB 180 pentru K 7 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher Lance rotativa DB 180 pentru K 7 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.