Karcher Lance rotativa DB 145 Full Control pentru K4 si K5

100.00 lei
(1 magazin)
KARCHER Lance rotativa DB 145 Full Control pentru K4 si K5 DESCRIERE:Pentru aparatele de spalat cu presiune K4 si K5, elimina cu usurinta chiar cele mai dure murdarie. Jetul cu punct de rotatie va ofera o suprafata mare de curatare, ceea ce inseamna ca terminati curatirea mai repede. Perfect pentru utilizare pe pavaj, terase, pereti de beton si case. ALTE CARACTERISTICI: Jet de varf rotativ - Eliminarea eficienta a murdariei pe suprafete delicate. Curatare puternica cu presiune ridicat ...

Descriere


Karcher Lance rotativa DB 145 Full Control pentru K4 si K5

KARCHER Lance rotativa DB 145 Full Control pentru K4 si K5
DESCRIERE:Pentru aparatele de spalat cu presiune K4 si K5, elimina cu usurinta chiar cele mai dure murdarie. Jetul cu punct de rotatie va ofera o suprafata mare de curatare, ceea ce inseamna ca terminati curatirea mai repede. Perfect pentru utilizare pe pavaj, terase, pereti de beton si case. ALTE CARACTERISTICI:
Jet de varf rotativ - Eliminarea eficienta a murdariei pe suprafete delicate. Curatare puternica cu presiune ridicata - Curatarea tintita a murdariei. Conexiune Bayonet - Extrem de usor de utilizat.
DATE TEHNICE:Greutate: 0,2 kg. Dimensiuni (L x l x H): 450 mm x 41 mm x 41 mm. COMPATIBILITATE: Potrivita pentru toate masinile de spalat sub presiune Kärcher din clasele K 4 si K 5.
DOMENII DE APLICARE: Curatarea vehiculelor. Indepartarea murdariei incapatanate. Curatarea peretilor. Indepartarea muschiului gros. Indepartarea murdariei atmosferice grele.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher Lance rotativa DB 145 Full Control pentru K4 si K5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher Lance rotativa DB 145 Full Control pentru K4 si K5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.