Karcher Lance 3 in 1 multijet MJ 180 Full Control pentru K7 FC Plus

17.00 lei
(1 magazin)
KARCHER Lance 3 in 1 multijet MJ 180 Full Control pentru K7 FC Plus DESCRIERE:Acum trebuie doar sa schimbi jetul si nu pistolul de pulverizare. Noua lance Multi Jet 3 in 1 include 3 tipuri de jet si permite comutarea intre jetul de inalta presiune continua de reglare continua, duza rotativa si jetul de detergent cu o intoarcere simpla in pistolul de pulverizare. ALTE CARACTERISTICI: Control total in ambele maini - Reglarea continua a presiunii. Fara pierderi de timp schimbarea lancii d ...

Descriere


Karcher Lance 3 in 1 multijet MJ 180 Full Control pentru K7 FC Plus

KARCHER Lance 3 in 1 multijet MJ 180 Full Control pentru K7 FC Plus
DESCRIERE:Acum trebuie doar sa schimbi jetul si nu pistolul de pulverizare. Noua lance Multi Jet 3 in 1 include 3 tipuri de jet si permite comutarea intre jetul de inalta presiune continua de reglare continua, duza rotativa si jetul de detergent cu o intoarcere simpla in pistolul de pulverizare. ALTE CARACTERISTICI:
Control total in ambele maini - Reglarea continua a presiunii. Fara pierderi de timp schimbarea lancii de pulverizare - Alegerea celui mai potrivit jet este facuta cu o singura rotire in pistolul de pulverizare. Trei tipuri de jeturi intr-o lance de pulverizare - jet de detergent, duza rotativa si jet plat continuu de inalta presiune: pentru o munca mai flexibila.
DATE TEHNICE:Greutate: 0,5 kg. Dimensiuni (L x l x H): 445 mm x 63 mm x 63 mm. COMPATIBILITATE:
K 7 Full Control Plus. K 7 Full Control Plus Home. K 7 Premium Full Control Plus. K 7 Premium Full Control Plus Home.
DOMENII DE APLICARE:
Curatarea de vehicule. Curatarea de motociclete si biciclete. Curatarea suprafetelor din jurul casei si al gradinii. Curatarea de ziduri. Curatarea de mobilier de gradina. Curatarea de garduri.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher Lance 3 in 1 multijet MJ 180 Full Control pentru K7 FC Plus de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher Lance 3 in 1 multijet MJ 180 Full Control pentru K7 FC Plus sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.