Karcher Kit extensie pentru WVP - 2.633-144.0

de la 182.07 lei (5 magazine)
Acum puteți curăța geamurile înalte, luminatoarele și alte suprafețe netede dificil de accesat în mod convenabil și fără a fi nevoie să vă ridicați pe o scară: acest lucru este posibil prin kitul de extensii telescopice pentru Window Vac și ștergătorul fără fir vibrant. Setul este format din două lance telescopice, o admisie cu îmbinare flexibilă pentru Window Vac și ștergătorul fără fir, precum și un ștergător cu pânză din microfibră. Setul oferă pân ...

Descriere


Karcher Kit extensie pentru WVP - 2.633-144.0

Acum puteți curăța geamurile înalte, luminatoarele și alte suprafețe netede dificil de accesat în mod convenabil și fără a fi nevoie să vă ridicați pe o scară: acest lucru este posibil prin kitul de extensii telescopice pentru Window Vac și ștergătorul fără fir vibrant. Setul este format din două lance telescopice, o admisie cu îmbinare flexibilă pentru Window Vac și ștergătorul fără fir, precum și un ștergător cu pânză din microfibră. Setul oferă până la 1,5 metri de acoperire suplimentară, astfel încât camerele de zi, băile sau conservatoarele până la o înălțime de aprox. 3,5 metri pot fi curățați fără efort - chiar și de către persoanele mai scurte.Acumputețicurățageamurileînalte,luminatoareleșialtesuprafețenetededificildeaccesatînmodconvenabilșifărăafinevoiesăvăridicațipeoscară:acestlucruesteposibilprinkituldeextensiitelescopicepentruWindowVacșiștergătorulfărăfirvibrant.Setulesteformatdindouălancetelescopice,oadmisiecuîmbinareflexibilăpentruWindowVacșiștergătorulfărăfir,precumșiunștergătorcupânzădinmicrofibră.Setuloferăpânăla1,5metrideacoperiresuplimentară,astfelîncâtcamereledezi,băilesauconservatoarelepânălaoînălțimedeaprox.3,5metripotficurățațifărăefort-chiarșidecătrepersoanelemaiscurte.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher Kit extensie pentru WVP - 2.633-144.0 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher Kit extensie pentru WVP - 2.633-144.0 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.