Karcher K4 Full Control 1.324-000.0

de la 1 125.00 lei
(2 magazine)
Curatitorul este potrivit pentru curatare ocazionala pe un nivel moderat de murdarie, cu o performanta pe suprafata de 30 mp / h. Cu noul pistol Full Control, puteti seta presiunea potrivita pentru orice suprafata. Nivelul de presiune este reglat pe lancea de pulverizare si poate fi vizualizat pe display-ul cu LED-uri de pe pistol - pentru un control maxim. Trecerea de la o presiune ridicata la modul de detergent se poate face fara a schimba lancea de pulverizare. Pistolul se poate ase ...

Descriere


Karcher K4 Full Control 1.324-000.0

Curatitorul este potrivit pentru curatare ocazionala pe un nivel moderat de murdarie, cu o performanta pe suprafata de 30 mp / h.
Cu noul pistol Full Control, puteti seta presiunea potrivita pentru orice suprafata.
Nivelul de presiune este reglat pe lancea de pulverizare si poate fi vizualizat pe display-ul cu LED-uri de pe pistol - pentru un control maxim.
Trecerea de la o presiune ridicata la modul de detergent se poate face fara a schimba lancea de pulverizare.
Pistolul se poate aseza împreuna cu tija de pulverizare, in timpul unor intreruperi scurte in timpul curatarii.
Datorita manerului telescopic cu inaltime reglabila, acesta se poate seta la o inaltime de tragere confortabila si se depoziteaza compact fara a fi nevoit sa il dezasamblati.
Cu sistemul Plug&Clean puteti schimba detergentul cu o miscare usoara si verifica nivelul de umplere al acestuia dintr-o privire.
Curatitorul cu apa are un centru de greutate mai jos, baza acestuia ofera o stabilitate mai mare.
Baza poate fi, de asemenea, utilizata ca un al doilea maner de transport, ceea ce face mai usoara ridicarea dispozitivul pe un raft sau in portbagajul unei masini.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher K4 Full Control 1.324-000.0 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher K4 Full Control 1.324-000.0 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.