Karcher K3 Full Control Home 1.602-605.0

de la 7.50 lei
(2 magazine)
Control maxim pe orice tip de suprafata - datorita lancei de pulverizare prevazuta cu reglarea presiunii si a pistolului prevazut cu indicator al nivelului de presiune. K 3 Full Control Home este de asemenea echipat cu 2 roti pentru deplasare usoara, furtun de presiune de 6 m, lance pentru murdarie grosiera cu jet rotativ pentru indepartarea murdariei persistente, filtru de apa pentru protejarea pompei contra patrunderii particulelor de murdarie, un maner telescopic cu inaltime reglabi ...

Descriere


Karcher K3 Full Control Home 1.602-605.0

Control maxim pe orice tip de suprafata - datorita lancei de pulverizare prevazuta cu reglarea presiunii si a pistolului prevazut cu indicator al nivelului de presiune. K 3 Full Control Home este de asemenea echipat cu 2 roti pentru deplasare usoara, furtun de presiune de 6 m, lance pentru murdarie grosiera cu jet rotativ pentru indepartarea murdariei persistente, filtru de apa pentru protejarea pompei contra patrunderii particulelor de murdarie, un maner telescopic cu inaltime reglabila si o baza stabila. Kit-ul Home suplimentar asigura o curatare fara improscare pentru zone mari din jurul casei si include Curatitorul de Suprafete T 150 si 500 ml de detergent Patio & Deck. Randament aprox. 25 m²/h.

Pistol Full Control si lance de pulverizare

Trei niveluri de presiune si setarea detergentului in functie de acestea pentru a asigura o curatare optima a tuturor tipurilor de suprafete. Presiunea poate fi reglata, prin rotirea lancei Vario Power, pana la nivelul optim dorit. Pistolul Full Control cu afisaj manual permite vizualizarea usoara a setarii efectuate.

 

 

 

Suporti pentru accesorii, pistol presiune ridicata si pentru cablu

Lancile de pulverizare sunt mereu accesibile si la indemana.

 

 

 

 

Rezervor pentru detergent

Rezervorul de detergent foarte practic faciliteaza aplicarea detergentilor pe suprafetele dorite.

 

 

 

 

Maner telescopic: Maner reglabil pe inaltime pentru manevrare usoara.

Date tehnice
Presiune (bar/MPa) 20 - Max. 120 / 2 - Max. 12
Debit transportat (l/h) Max. 380
Temperatura maxima de alimentare (°C) Max. 40
Tensiune (V) 220 - 240
Racord iesire (kW) 1,6
Capacitate pe suprafata (m²/h) 25
Greutate fara accesorii (kg) 4,4
Dimensiuni (L x l x H) (mm) 307 x 272 x 600
Echipament Home Kit, Curatitor de suprafete T 150, detergent Patio & Deck, 0,5L
Pistol de presiune ridicata, Pistol G 120 Q Full Control
Jet Vario Power
Duza murdarie grosiera
Furtun de presiune, 6 m
Aplicarea detergentului, Rezervor
Filtru fin de apa integrat
Adaptor racord furtun de gradina A3/4"

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher K3 Full Control Home 1.602-605.0 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher K3 Full Control Home 1.602-605.0 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.