Karcher K2 Premium Full Control Home 1.673-426.0

800.00 lei
(1 magazin)
K 2 Premium Full Control este echipat cu 2 roti pentru deplasare usoara, 6 m de furtun de mare presiune, lance pentru murdarie grosiera si un filtru de apa care protejeaza pompa contra particulelor. Lancea de pulverizare Vario Power Click Full Control este prevazuta cu setari de presiune predefinite Hard, Medium si Soft, iar prin simpla rotire a lancei de pulverizare Vario Power puteti trece la modul de aplicare detergent. Simbolurile afisate ajuta la reglarea nivelului de presiune, in ...

Descriere


Karcher K2 Premium Full Control Home 1.673-426.0

K 2 Premium Full Control este echipat cu 2 roti pentru deplasare usoara, 6 m de furtun de mare presiune, lance pentru murdarie grosiera si un filtru de apa care protejeaza pompa contra particulelor. Lancea de pulverizare Vario Power Click Full Control este prevazuta cu setari de presiune predefinite Hard, Medium si Soft, iar prin simpla rotire a lancei de pulverizare Vario Power puteti trece la modul de aplicare detergent. Simbolurile afisate ajuta la reglarea nivelului de presiune, in functie de suprafata. K 2 Premium Full Control dispune de rezervor pentru detergent asigurand o curatare mai usoara. Curatitorul cu presiune este destinat pentru utilizare ocazionala si inlaturarea murdariei usoare in jurul casei. Exemple la indemana ar fi murdaria de pe biciclete, unelte de gradina sau mobilier de gradina. Are un randament pe suprafata de 20 m²/h.

Lance de pulverizare Full Control Click Vario Power si lance pentru murdaria grosiera.

Trei niveluri de presiune si setarea detergentului in functie de acestea pentru a asigura o curatare optima a tuturor tipurilor de suprafete. Setarile se schimba prin simpla rotire a lancei de pulverizare Full Control Click Vario Power. Simbolurile de pe lancea de pulverizare indica setarea presiunii adecvate in functie de utilizare.

 

 

 

Suporti pentru accesorii, pistol presiune ridicata si pentru cablu

Lancile de pulverizare sunt mereu accesibile si la indemana, putand fi depozitate compact pe aparat odata ce procesul de curatare este finalizat.

 

 

 

 

Maner telescopic

Inaltime ideala pentru manevrare usoara. Retractabil pentru o depozitare optima.

 

 

 

 

Rezervor pentru detergent: Rezervorul de detergent foarte practic faciliteaza aplicarea detergentilor pe suprafetele dorite.

Date tehnice
Presiune (bar/MPa) 20 - Max. 110 / 2 - up to 11
Debit transportat (l/h) Max. 360
Temperatura maxima de alimentare (°C) Max. 40
Tensiune (V) 230 - 240
Racord iesire (kW) 1,4
Capacitate pe suprafata (m²/h) 20
Greutate fara accesorii (kg) 4,6
Dimensiuni (L x l x H) (mm) 246 x 280 x 586
Echipament Home Kit, Curatitor de suprafete T 150, detergent Patio & Deck, 0,5L
Pistol de presiune ridicata, G 120 Q
Duza murdarie grosiera
Furtun de presiune, 6 m
Sistem Quick Connect pe aparat
Aplicarea detergentului, Rezervor
Filtru fin de apa integrat
Adaptor racord furtun de gradina A3/4"
Click VPS

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher K2 Premium Full Control Home 1.673-426.0 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher K2 Premium Full Control Home 1.673-426.0 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.