Karcher K2 Basic 1.673-155.0

459.00 lei
(1 magazin)
"K2" include un pistol, un furtun de presiune de 3 m, lance pentru curatarea murdariei grosiere si un filtru de apa care protejeaza pompa contra particulelor. Acest curatitor cu presiune este conceput pentru utilizare ocazionale si indepartarii murdariei obisnuite din jurul casei, de ex., biciclete, scule/mobilier de gradina. Depozitare optima in carlig: Carligele mari generoase pentru cablu permit depozitarea ordonata a cablului direct pe aparat. Maner ergonomic: Gratie manerului er ...

Descriere


Karcher K2 Basic 1.673-155.0

"K2" include un pistol, un furtun de presiune de 3 m, lance pentru curatarea murdariei grosiere si un filtru de apa care protejeaza pompa contra particulelor. Acest curatitor cu presiune este conceput pentru utilizare ocazionale si indepartarii murdariei obisnuite din jurul casei, de ex., biciclete, scule/mobilier de gradina.

Depozitare optima in carlig: Carligele mari generoase pentru cablu permit depozitarea ordonata a cablului direct pe aparat.

Maner ergonomic: Gratie manerului ergonomic si greutatii reduse, aparatul este usor si simplu de transportat.

Date tehnice
Presiune (bar/MPa) Max. 110 / Max. 11
Debit transportat (l/h) Max. 360
Temperatura maxima de alimentare (°C) Max. 40
Tensiune (V) 220 - 240
Racord iesire (kW) 1,4
Capacitate pe suprafata (m²/h) 20
Greutate fara accesorii (kg) 4
Dimensiuni (L x l x H) (mm) 176 x 280 x 443
Echipament Pistol de presiune ridicata, Quick Connect Standard
Duza murdarie grosiera
Furtun de presiune, 3 m
Sistem Quick Connect pe aparat
Filtru fin de apa integrat
Adaptor racord furtun de gradina A3/4"

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher K2 Basic 1.673-155.0 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher K2 Basic 1.673-155.0 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.