Karcher K 3 Premium Power Control 1.602-750.0

de la 821.83 lei
(3 magazine)
Așa arată curățarea modernă cu înaltă presiune: aplicația Home & Garden ajuta utilizatorul cu sfaturi practice despre fiecare situație de curățare - pentru rezultate mai bune cu aparatul de spălat cu presiune K 3 Premium Power Control. Aplicația oferă, de asemenea, un serviciu cuprinzător, care include: informații despre dispozitiv, aplicații și portalul Service Kärcher. O altă caracteristică practică: presiunea poate fi setată direct pe pistolul de ...

Descriere


Karcher K 3 Premium Power Control 1.602-750.0

Așa arată curățarea modernă cu înaltă presiune: aplicația Home & Garden ajuta utilizatorul cu sfaturi practice despre fiecare situație de curățare - pentru rezultate mai bune cu aparatul de spălat cu presiune K 3 Premium Power Control. Aplicația oferă, de asemenea, un serviciu cuprinzător, care include: informații despre dispozitiv, aplicații și portalul Service Kärcher. O altă caracteristică practică: presiunea poate fi setată direct pe pistolul de pulverizare și verificată pe afișajul pistolului de pulverizare G 120 Q Power Control. Acest lucru asigură utilizarea presiunii ideale pentru fiecare suprafață. Trecerea de la presiune înaltă la modul detergent se poate face fără schimbarea lancei de pulverizare - iar detergentul poate fi aplicat rapid și confortabil din rezervorul de detergent integrat. K 3 Premium Power Control de la Kärcher impresionează cu: un tambur pentru furtun pentru o manipulare confortabilă, un mâner telescopic extensibil pentru transport și depozitare convenabila, un suport pentru o mai mare stabilitate, suport pentru accesorii, pistol și furtun de înaltă presiune si sistem de conectare rapidă.

Aplicația Home & GardenAplicația Kärcher Home & Garden vă va transforma într-un expert în curățenie. Beneficiați de toată expertiza noastră Kärcher pentru a obține rezultate perfecte de curățare. Serviciu cuprinzător: Toate informațiile despre dispozitiv, aplicația sa și portalul nostru de servicii.
Pistol de pulverizare Power Control și lănci de pulverizare cu sistem Quick ConnectSetarea optimă pentru fiecare suprafață. 3 trepte de presiune și un nivel pentru soluția de curățare. Control complet: Afișajul manual arată setările făcute. Adaptor Quick Connect pentru fixarea ușoară a furtunului și a accesoriilor de înaltă presiune.
Tambur pentru furtun pentru manevrare confortabilăFurtunul de înaltă presiune este protejat optim și ocupă puțin spațiu la depozitare. Lucru confortabil: Furtunul este gata de utilizare în orice moment, prin simpla înfășurare și detensionare. Centru de greutate scăzut pentru o poziționare sigură, chiar și pe suprafețe înclinate.
Echipament
  • Pistol de presiune ridicata, G 120 Q Power Control
  • Jet Vario Power
  • Duza murdarie grosiera
  • Tambur pentru furtunul de presiune ridicată
  • Furtun de presiune, 7 m
  • Sistem Quick Connect pe aparat
  • Aplicarea detergentului, Rezervor
  • Filtru fin de apă integrat
  • Adaptor racord furtun de gradină A3/4"

Date tehnice

Tipul de curent (V/Hz) 220 - 240 / 50 - 60
Presiune (bar/MPa) 20 - Max. 120 / 2 - Max. 12
Debit transportat (l/h) Max. 380
Capacitate pe suprafață (m²/h) 25
Temperatura de admisie (°C) Max. 40
Racord iesire (kW) 1,6
Greutatea fără accesorii (kg) 5,6
Greutate cu ambalaj (kg) 7,9
Dimensiuni (L x l x H) (mm) 340 x 281 x 677

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher K 3 Premium Power Control 1.602-750.0 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher K 3 Premium Power Control 1.602-750.0 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.