Karcher K 3 Power Control Home 1.676-103.0

de la 819.41 lei
(2 magazine)
Datorită aplicației Kärcher Home & Garden, care ofera informatii utile pentru rezultate de curățare și mai bune și transformă utilizatorul într-un expert în curățenie. Aplicația oferă, de asemenea, mai multe avantaje, care includ informații despre dispozitiv și portalul Kärcher Service. Nivelul de presiune potrivit pentru aplicație poate fi setat direct pe lancea de pulverizare și verificat pe afișajul pistolului de pulverizare G 120 Q Power Co ...

Descriere


Karcher K 3 Power Control Home 1.676-103.0

Datorită aplicației Kärcher Home & Garden, care ofera informatii utile pentru rezultate de curățare și mai bune și transformă utilizatorul într-un expert în curățenie. Aplicația oferă, de asemenea, mai multe avantaje, care includ informații despre dispozitiv și portalul Kärcher Service. Nivelul de presiune potrivit pentru aplicație poate fi setat direct pe lancea de pulverizare și verificat pe afișajul pistolului de pulverizare G 120 Q Power Control - pentru control maxim și presiunea ideală pentru fiecare suprafață. Comutarea de la presiune înaltă la modul detergent se poate face fără schimbarea lancei de pulverizare. Detergentul poate fi aplicat rapid, simplu și confortabil din rezervorul de detergent integrat. K 3 Power Control de la Kärcher impresionează, de asemenea, cu un mâner telescopic extensibil pentru transport și depozitare confortabil, un suport pentru o stabilitate mai mare, locuri pentru accesorii și cablu, precum și sistemul Kärcher Quick Connect. Baza aparatului poate fi folosita și ca al doilea mâner de transport, făcând dispozitivul foarte ușor de ridicat pe un raft sau de încărcat într-un portbagaj. Kit-ul Home garantează curățarea fără stropi a zonelor mai mari din jurul casei cu dispozitivul T1 și include detergentul „Patio & Deck” la 500 ml.

Aplicația Home & GardenAplicația Kärcher Home & Garden vă va transforma într-un expert în curățenie. Beneficiați de toată expertiza noastră Kärcher pentru a obține rezultate perfecte de curățare. Serviciu cuprinzător: Toate informațiile despre dispozitiv, aplicația sa și portalul nostru de servicii.
Pistol de pulverizare Power Control și lănci de pulverizare cu sistem Quick ConnectSetarea optimă pentru fiecare suprafață. 3 trepte de presiune și un nivel pentru soluția de curățare. Control complet: Afișajul manual arată setările făcute. Adaptor Quick Connect pentru fixarea ușoară a furtunului și a accesoriilor de înaltă presiune.
Mâner telescopic reglabil pe înălțimeMâner reglabil pe înălțime pentru manevrare ușoară. Complet retractabil pentru depozitare optimă.
Echipament
  • Home Kit, K 3 Power: Accesoriu pentru curatarea suprafetelor mari T 1, detergent "Patio & Deck", 0,5 l
  • Pistol de presiune ridicata, G 120 Q Power Control
  • Jet Vario Power
  • Duza murdarie grosiera
  • Furtun de presiune, 7 m
  • Sistem Quick Connect pe aparat
  • Aplicarea detergentului, Rezervor
  • Rezervor detergent detașabil
  • Filtru fin de apă integrat
  • Adaptor racord furtun de gradină A3/4"

Date tehnice

Tipul de curent (V/Hz) 220 - 240 / 50 - 60
Presiune (bar/MPa) 20 - Max. 120 / 2 - Max. 12
Debit transportat (l/h) Max. 380
Capacitate pe suprafață (m²/h) 25
Temperatura de admisie (°C) Max. 40
Racord iesire (kW) 1,6
Greutatea fără accesorii (kg) 4,4
Greutate cu ambalaj (kg) 7,6
Dimensiuni (L x l x H) (mm) 297 x 280 x 677

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher K 3 Power Control Home 1.676-103.0 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher K 3 Power Control Home 1.676-103.0 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.