Karcher K 2 Power Control Home - 1.673-603.0

de la 587.89 lei
(6 magazine)
Caracteristici si beneficii Aplicatia Home & Garden Aplicatia Karcher Home & Garden va va transforma intr-un expert in curatenie. Beneficiati de toata expertiza noastra Karcher pentru a obtine rezultate perfecte de curatare. Serviciu cuprinzator: Toate informatiile despre dispozitiv, aplicatia sa si portalul nostru de servicii. Pistol de pulverizare si lance de pulverizare cu Quick Connect Introduceti lancea si rasuciti - contine doua lanci de pulverizare diferite. Setarea ...

Descriere


Karcher K 2 Power Control Home - 1.673-603.0

Caracteristici si beneficii

Aplicatia Home & Garden

Aplicatia Karcher Home & Garden va va transforma intr-un expert in curatenie. Beneficiati de toata expertiza noastra Karcher pentru a obtine rezultate perfecte de curatare. Serviciu cuprinzator: Toate informatiile despre dispozitiv, aplicatia sa si portalul nostru de servicii.

Pistol de pulverizare si lance de pulverizare cu Quick Connect

Introduceti lancea si rasuciti - contine doua lanci de pulverizare diferite. Setarea optima a presiunii: 3 niveluri de presiune, precum si modul detergent. Control usor: simbolurile de pe lance de pulverizare afiseaza setarile.

Maner telescopic reglabil pe inaltime

Maner reglabil pe inaltime pentru manevrare usoara. Complet retractabil pentru depozitare optima.

Furtun de absorbtie integrat

  • Pentru o aplicare rapida si confortabila a detergentilor.
  • Usor de folosit. Furtun de absorbtie pentru utilizarea detergentilor.

Caracteristicisibeneficii

AplicatiaHome&Garden

AplicatiaKarcherHome&Gardenvavatransformaintr-unexpertincuratenie.BeneficiatidetoataexpertizanoastraKarcherpentruaobtinerezultateperfectedecuratare.Serviciucuprinzator:Toateinformatiiledespredispozitiv,aplicatiasasiportalulnostrudeservicii.

PistoldepulverizaresilancedepulverizarecuQuickConnect

Introducetilanceasirasuciti-continedoualancidepulverizarediferite.Setareaoptimaapresiunii:3niveluridepresiune,precumsimoduldetergent.Controlusor:simboluriledepelancedepulverizareafiseazasetarile.

Manertelescopicreglabilpeinaltime

Manerreglabilpeinaltimepentrumanevrareusoara.Completretractabilpentrudepozitareoptima.

Furtundeabsorbtieintegrat

  • Pentruoaplicarerapidasiconfortabilaadetergentilor.
  • Usordefolosit.Furtundeabsorbtiepentruutilizareadetergentilor.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher K 2 Power Control Home - 1.673-603.0 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher K 2 Power Control Home - 1.673-603.0 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.