Karcher K 2 Power Control 1.673-600.0

de la 435.69 lei
(6 magazine)
Deveniți expert în curățenie cu aplicația Kärcher Home & Garden: în combinație cu aparatul de spălat cu presiune Kärcher K 2 Power Control, obțineți cele mai bune rezultate de curățare. Aplicația conține informatii utile pentru aplicații, care sprijină utilizatorul cu sfaturi practice și trucuri pentru fiecare sarcină de curățare. Aplicația oferă, de asemenea, informații despre dispozitiv și portalul Kärcher Service. Aparatul de spă ...

Descriere


Karcher K 2 Power Control 1.673-600.0

Deveniți expert în curățenie cu aplicația Kärcher Home & Garden: în combinație cu aparatul de spălat cu presiune Kärcher K 2 Power Control, obțineți cele mai bune rezultate de curățare. Aplicația conține informatii utile pentru aplicații, care sprijină utilizatorul cu sfaturi practice și trucuri pentru fiecare sarcină de curățare. Aplicația oferă, de asemenea, informații despre dispozitiv și portalul Kärcher Service. Aparatul de spălat cu presiune este echipat cu un pistol de înaltă presiune și doua lanci de pulverizare cu adaptor Quick Connect. Nivelul de presiune poate fi setat direct pe lancea de pulverizare Click Vario Power - pentru un control maxim în fiecare sarcină de curățare. Dispozitivul are, de asemenea, un mâner telescopic reglabil pe înălțime pentru transport și depozitare confortabil, un furtun de absorbtie pentru aplicarea fără efort a detergenților, locuri practice pentru accesorii, precum și un furtun de presiune cu lungime de 5 metri.

Aplicația Home & GardenAplicația Kärcher Home & Garden vă va transforma într-un expert în curățenie. Beneficiați de toată expertiza noastră Kärcher pentru a obține rezultate perfecte de curățare. Serviciu cuprinzător: Toate informațiile despre dispozitiv, aplicația sa și portalul nostru de servicii.
Pistol de pulverizare și lance de pulverizare cu Quick ConnectIntroduceți lancea și răsuciți - contine două lanci de pulverizare diferite. Setarea optimă a presiunii: 3 niveluri de presiune, precum și modul detergent. Control ușor: simbolurile de pe lance de pulverizare afișează setările.
Mâner telescopic reglabil pe înălțimeMâner reglabil pe înălțime pentru manevrare ușoară. Complet retractabil pentru depozitare optimă.
Echipament
  • Pistol de presiune ridicata, G 120 Q
  • Faceți clic pe lancea de pulverizare Vario Power
  • Duza murdarie grosiera
  • Furtun de presiune, 5 m
  • Sistem Quick Connect pe aparat
  • Aplicarea detergentului, Aspirare
  • Mâner telescopic
  • Filtru fin de apă integrat
  • Adaptor racord furtun de gradină A3/4"

Date tehnice

Tipul de curent (V/Hz) 220 - 240 / 50 - 60
Presiune (bar/MPa) 20 - Max. 110 / 2 - Max. 11
Debit transportat (l/h) Max. 360
Capacitate pe suprafață (m²/h) 20
Temperatura de admisie (°C) Max. 40
Racord iesire (kW) 1,4
Greutatea fără accesorii (kg) 4
Greutate cu ambalaj (kg) 5,9
Dimensiuni (L x l x H) (mm) 246 x 280 x 586

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher K 2 Power Control 1.673-600.0 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher K 2 Power Control 1.673-600.0 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.