Karcher K 2 Car

663.48 lei (1 magazin)
Aparatul de spălat cu presiune „K 2 Car” este potrivit pentru murdărie ușoară și pentru utilizarea ocazională în jurul casei. De ex. biciclete, mobilier de grădină și unelte de grădină. Setul auto este ideal pentru curățarea eficientă a vehiculelor. Include o perie de spălare pentru îndepărtarea stratului gri de murdarie, duza de spumare și 500 ml de șampon auto. Alte caracteristici ale dispozitivului: pistol de pulverizare, furtun de presiune cu lungime de 4 m, ...

Descriere


Karcher K 2 Car

Aparatul de spălat cu presiune „K 2 Car” este potrivit pentru murdărie ușoară și pentru utilizarea ocazională în jurul casei. De ex. biciclete, mobilier de grădină și unelte de grădină. Setul auto este ideal pentru curățarea eficientă a vehiculelor. Include o perie de spălare pentru îndepărtarea stratului gri de murdarie, duza de spumare și 500 ml de șampon auto. Alte caracteristici ale dispozitivului: pistol de pulverizare, furtun de presiune cu lungime de 4 m, lance de pulverizare, lance cu jet rotativ pentru îndepărtarea murdăriei persistente și filtru de apă.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher K 2 Car de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher K 2 Car sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.