Karcher IVS 100/75 M Z22 EU - 9.987-900.0

69 307.56 lei (1 magazin)
Modelul de varf din gama noastra industriala de aspiratie de tip super-clasic: IVS 100/75 M Z22 impresioneaza cu o gama larga de aplicatii, cu un nivel inalt de siguranta si date de performanta remarcabile. Potrivit atat pentru utilizarea mobila, cat si pentru cea stationara, aspiratorul este echipat cu o suflanta cu canal lateral de 7,5 kW cu eficienta IE2 si pornire usoara, pentru a evita varfurile nedorite la pornirea masinii. Este potrivit pentru aspirarea unor cantitati foarte ...

Descriere


Karcher IVS 100/75 M Z22 EU - 9.987-900.0

Modelul de varf din gama noastra industriala de aspiratie de tip super-clasic: IVS 100/75 M Z22 impresioneaza cu o gama larga de aplicatii, cu un nivel inalt de siguranta si date de performanta remarcabile.

Potrivit atat pentru utilizarea mobila, cat si pentru cea stationara, aspiratorul este echipat cu o suflanta cu canal lateral de 7,5 kW cu eficienta IE2 si pornire usoara, pentru a evita varfurile nedorite la pornirea masinii. Este potrivit pentru aspirarea unor cantitati foarte mari de pulberi fine care sunt periculoase pentru sanatate si prafuri potential explozive, este permisa pentru utilizare in Zona 22 si certificata pentru clasa de praf M.

Agitatorul cu filtru orizontal si cutia de viteze asigura o putere de aspirare optima in orice moment, in timp ce recipientul din otel inoxidabil de 100 litri cu mecanism de reglare este responsabil pentru intervale lungi de lucru si eliminare usoara. Exista diferite optiuni pentru a aseza accesorii, astfel incat acestea sa fie in siguranta pentru transport si sa nu va pierdeti.

Modeluldevarfdingamanoastraindustrialadeaspiratiedetipsuper-clasic:IVS100/75MZ22impresioneazacuogamalargadeaplicatii,cuunnivelinaltdesigurantasidatedeperformantaremarcabile.

Potrivitatatpentruutilizareamobila,catsipentruceastationara,aspiratorulesteechipatcuosuflantacucanallateralde7,5kWcueficientaIE2sipornireusoara,pentruaevitavarfurilenedoritelapornireamasinii.Estepotrivitpentruaspirareaunorcantitatifoartemaridepulberifinecaresuntpericuloasepentrusanatatesiprafuripotentialexplozive,estepermisapentruutilizareinZona22sicertificatapentruclasadeprafM.

Agitatorulcufiltruorizontalsicutiadevitezeasiguraoputeredeaspirareoptimainoricemoment,intimpcerecipientuldinotelinoxidabilde100litricumecanismdereglareesteresponsabilpentruintervalelungidelucrusieliminareusoara.Existadiferiteoptiunipentruaasezaaccesorii,astfelincatacesteasafieinsigurantapentrutransportsisanuvapierdeti.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher IVS 100/75 M Z22 EU - 9.987-900.0 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher IVS 100/75 M Z22 EU - 9.987-900.0 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.