Karcher IVS 100/75 M - 1.573-822.0

55 371.89 lei (1 magazin)
Echipamentul IVS 100/75 M este modelul de varf din gama noastra industriala de aspiratoare certificate pentru clasa de praf M. Echipat cu componente extrem de performante, cum ar fi turbina cu canal lateral de 7,5 kW, aspira in siguranta cantitati foarte mari de praf fin care sunt periculoase pentru sanatate. Cel mai mare motor trifazat din aceasta clasa functioneaza cu eficienta ridicata (IE2) si are functie de pornire lenta, care previne in mod eficient socurile de putere in timp ...

Descriere


Karcher IVS 100/75 M - 1.573-822.0

Echipamentul IVS 100/75 M este modelul de varf din gama noastra industriala de aspiratoare certificate pentru clasa de praf M. Echipat cu componente extrem de performante, cum ar fi turbina cu canal lateral de 7,5 kW, aspira in siguranta cantitati foarte mari de praf fin care sunt periculoase pentru sanatate.

Cel mai mare motor trifazat din aceasta clasa functioneaza cu eficienta ridicata (IE2) si are functie de pornire lenta, care previne in mod eficient socurile de putere in timpul pornirii. in plus, masina este proiectata pentru utilizare continua mobila si stationara si este echipata cu un container din otel inoxidabil, cu un volum de 100 de litri si un mecanism coborare impreuna cu un filtru mare cu 16 pliuri.

Sistemul de filtrare este curatat printr-un sistem manual de curatare a filtrului cu functionare orizontala. Accesoriile pot fi stocate direct pe aparat, astfel incat acestea sa fie in siguranta pentru transport si sa nu se piarda. O telecomanda disponibila optional permite, de asemenea, pornirea si oprirea aparatului de la distanta.

EchipamentulIVS100/75MestemodeluldevarfdingamanoastraindustrialadeaspiratoarecertificatepentruclasadeprafM.Echipatcucomponenteextremdeperformante,cumarfiturbinacucanallateralde7,5kW,aspirainsigurantacantitatifoartemaridepraffincaresuntpericuloasepentrusanatate.

Celmaimaremotortrifazatdinaceastaclasafunctioneazacueficientaridicata(IE2)siarefunctiedepornirelenta,careprevineinmodeficientsocuriledeputereintimpulpornirii.inplus,masinaesteproiectatapentruutilizarecontinuamobilasistationarasiesteechipatacuuncontainerdinotelinoxidabil,cuunvolumde100delitrisiunmecanismcoborareimpreunacuunfiltrumarecu16pliuri.

Sistemuldefiltrareestecuratatprintr-unsistemmanualdecuratareafiltruluicufunctionareorizontala.Accesoriilepotfistocatedirectpeaparat,astfelincatacesteasafieinsigurantapentrutransportsisanusepiarda.Otelecomandadisponibilaoptionalpermite,deasemenea,pornireasioprireaaparatuluideladistanta.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher IVS 100/75 M - 1.573-822.0 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher IVS 100/75 M - 1.573-822.0 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.