Karcher IVS 100/75 Lp - 1.573-821.0

50 052.89 lei (1 magazin)
Perfect pentru aspirarea murdariei grosiere, cum ar fi cantitati foarte mari de moloz si praf (de asemenea, cu furtun lung): IVS 100/75 Lp cu suport integrat pentru saci de colectare a deseurilor Longopac. Acest sistem inteligent de eliminare nu numai ca permite evacuarea murdariei lasand foarte putin praf, dar, de asemenea, elimina necesitatea unui recipient de colectare separat. Alimentat de un motor puternic trifazat de 7,5 kw (IE2) cu pornire lenta, alaturi de un filtru de tip ...

Descriere


Karcher IVS 100/75 Lp - 1.573-821.0

Perfect pentru aspirarea murdariei grosiere, cum ar fi cantitati foarte mari de moloz si praf (de asemenea, cu furtun lung): IVS 100/75 Lp cu suport integrat pentru saci de colectare a deseurilor Longopac.

Acest sistem inteligent de eliminare nu numai ca permite evacuarea murdariei lasand foarte putin praf, dar, de asemenea, elimina necesitatea unui recipient de colectare separat. Alimentat de un motor puternic trifazat de 7,5 kw (IE2) cu pornire lenta, alaturi de un filtru de tip stea certificat pentru clasa de prafuri M este, de asemenea, potrivit pentru o functionare continua.

Filtrul este curatat cu ajutorul unui sistem manual de curatare a filtrului cu functionare orizontala. Aceasta inseamna ca rezultatele curatarii raman la fel de bune, indiferent de cat de putina forta este aplicata de utilizator.

Accesoriile pot fi stocate direct pe aparat, astfel incat acestea sa fie in siguranta pentru transport si sa nu se piarda. O telecomanda disponibila optional permite, de asemenea, pornirea si oprirea aparatului de la distanta (pana la 30 m).

Perfectpentruaspirareamurdarieigrosiere,cumarficantitatifoartemaridemolozsipraf(deasemenea,cufurtunlung):IVS100/75LpcusuportintegratpentrusacidecolectareadeseurilorLongopac.

Acestsisteminteligentdeeliminarenunumaicapermiteevacuareamurdarieilasandfoarteputinpraf,dar,deasemenea,eliminanecesitateaunuirecipientdecolectareseparat.Alimentatdeunmotorputernictrifazatde7,5kw(IE2)cupornirelenta,alaturideunfiltrudetipsteacertificatpentruclasadeprafuriMeste,deasemenea,potrivitpentruofunctionarecontinua.

Filtrulestecuratatcuajutorulunuisistemmanualdecuratareafiltruluicufunctionareorizontala.Aceastainseamnacarezultatelecuratariiramanlafeldebune,indiferentdecatdeputinafortaesteaplicatadeutilizator.

Accesoriilepotfistocatedirectpeaparat,astfelincatacesteasafieinsigurantapentrutransportsisanusepiarda.Otelecomandadisponibilaoptionalpermite,deasemenea,pornireasioprireaaparatuluideladistanta(panala30m).

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher IVS 100/75 Lp - 1.573-821.0 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher IVS 100/75 Lp - 1.573-821.0 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.