Karcher Intretinere sistem avansat 2 - intretinere pompe + protectie impotriva apei negre RM 111 ASF

81.90 lei (1 magazin)
Protectie maxima a aparatului pentru aparatele de curatat cu inalta presiune si apa calda cu adaptor pentru intretinerea sistemului. Intretinerea sistemului advance 2 fera urmatoarele functii de protectie pentru aparatul Dvs.: -protectie pentru depunerile de calcar in serpentina de incalzire ( pana la 150 °C)- intretinere a pompei - aditive pentru ungerea continua si intretinerea pompei de inalta presiune- protectie impotriva apei negre ( formarea de rugina pe serpentin ...

Descriere


Karcher Intretinere sistem avansat 2 - intretinere pompe + protectie impotriva apei negre RM 111 ASF

Protectie maxima a aparatului pentru aparatele de curatat cu inalta presiune si apa calda cu adaptor pentru intretinerea sistemului. Intretinerea sistemului advance 2 fera urmatoarele functii de protectie pentru aparatul Dvs.: -protectie pentru depunerile de calcar in serpentina de incalzire ( pana la 150 °C)- intretinere a pompei - aditive pentru ungerea continua si intretinerea pompei de inalta presiune- protectie impotriva apei negre ( formarea de rugina pe serpentina de incalzire la apa foarte moale)- protectie impotriva coroziuniipentru toate piesele conductoare de apa.

 

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher Intretinere sistem avansat 2 - intretinere pompe + protectie impotriva apei negre RM 111 ASF de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher Intretinere sistem avansat 2 - intretinere pompe + protectie impotriva apei negre RM 111 ASF sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.