Karcher HDS 13/20-4 SX - 1.071-932.0

32 092.63 lei (1 magazin)
Nu vei gasi nicaieri mai multa putere ca la curatitoarle cu apa calda sub presiune din clasa Super de la Karcher: HDS 13/20-4 S este cel mai puternic aparat pe care il oferim. Debitul mare permite operarea simultana cu 2 lancii de pulverizare, ceea ce face ca operatiunile sa consume mai putin timp. Pistolul EASY!Force HD foloseste forta de recul a jetului , pentru a reduce forta de sustinere din partea operatorului la zero. Modul eco!efficiency, arzatorul imbunatatit, pompa de m ...

Descriere


Karcher HDS 13/20-4 SX - 1.071-932.0

Nu vei gasi nicaieri mai multa putere ca la curatitoarle cu apa calda sub presiune din clasa Super de la Karcher: HDS 13/20-4 S este cel mai puternic aparat pe care il oferim.

Debitul mare permite operarea simultana cu 2 lancii de pulverizare, ceea ce face ca operatiunile sa consume mai putin timp. Pistolul EASY!Force HD foloseste forta de recul a jetului , pentru a reduce forta de sustinere din partea operatorului la zero.

Modul eco!efficiency, arzatorul imbunatatit, pompa de mare eficienta, tehnologia patentata a duzei si celelalte dotari precum comutatorul pentru reglarea duritatii apei, confera aparatului un randament inalt de curatare.

O alta caracteristica este afisajul mare LED ce permite ca informatiile legate de nivelul de combustibil, de cel al detergentului si alte informatii din sistem sa fie verificate cu usurinta dintr-o privire.

Usurinta de operare a aparatului, mobilitatea si accesul usor la toate componentele importante fac manevrarea, transporul si operatiunile de service mult mai usoare pentru utilizator.

NuveigasinicaierimaimultaputerecalacuratitoarlecuapacaldasubpresiunedinclasaSuperdelaKarcher:HDS13/20-4Sestecelmaiputernicaparatpecareiloferim.

Debitulmarepermiteoperareasimultanacu2lanciidepulverizare,ceeacefacecaoperatiunilesaconsumemaiputintimp.PistolulEASY!ForceHDfolosestefortadereculajetului,pentruareducefortadesustineredinparteaoperatoruluilazero.

Moduleco!efficiency,arzatorulimbunatatit,pompademareeficienta,tehnologiapatentataaduzeisicelelaltedotariprecumcomutatorulpentrureglareaduritatiiapei,conferaaparatuluiunrandamentinaltdecuratare.

OaltacaracteristicaesteafisajulmareLEDcepermitecainformatiilelegatedeniveluldecombustibil,decelaldetergentuluisialteinformatiidinsistemsafieverificatecuusurintadintr-oprivire.

Usurintadeoperareaaparatului,mobilitateasiaccesulusorlatoatecomponenteleimportantefacmanevrarea,transporulsioperatiuniledeservicemultmaiusoarepentruutilizator.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher HDS 13/20-4 SX - 1.071-932.0 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher HDS 13/20-4 SX - 1.071-932.0 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.