Karcher HDS 12/18-4 SX - 1.071-925.0

30 213.74 lei (1 magazin)
Acest curatitor cu apa calda sub presiune din noua clasa Super de la Karcher este caracterizat de gama larga de dotari pe care o ofera, cat si de randamentul sau.Aparatul HDS 12/18-4 SX, de exemplu, este prevazut cu un tambur integrat si cu furtun inalta presiune de 20 m . Datorita caracteristicii de a aduce un volum mare de apa, acest curatitor sub presiune poate fi folosit pentru a economisi timp, cu 2 lancii de pulverizare. Tehnologia patentata a duzei, pompa axiala cu 3 pistoan ...

Descriere


Karcher HDS 12/18-4 SX - 1.071-925.0

Acest curatitor cu apa calda sub presiune din noua clasa Super de la Karcher este caracterizat de gama larga de dotari pe care o ofera, cat si de randamentul sau.Aparatul HDS 12/18-4 SX, de exemplu, este prevazut cu un tambur integrat si cu furtun inalta presiune de 20 m .

Datorita caracteristicii de a aduce un volum mare de apa, acest curatitor sub presiune poate fi folosit pentru a economisi timp, cu 2 lancii de pulverizare. Tehnologia patentata a duzei, pompa axiala cu 3 pistoane ceramice si suflanta turbo, eficienta crescuta a pompei alaturi de alte accesorii, asigura un randament de curatare deosebit.

Modul eco!efficiency, arzatorul imbunatatit si celelalte dotari precum comutatorul pentru reglarea precisa a detergentului asigura eficienta maxima si o maniera de utilizare prietenoasa cu mediul, ce ii usureaza totodata si operatorului munca.

Toate opertiunile de service pot fi efectuate direct - datorita usurintei cu care se pot recupera datele si componentelor la care se ajunge usor.

AcestcuratitorcuapacaldasubpresiunedinnouaclasaSuperdelaKarcherestecaracterizatdegamalargadedotaripecareoofera,catsiderandamentulsau.AparatulHDS12/18-4SX,deexemplu,esteprevazutcuuntamburintegratsicufurtuninaltapresiunede20m.

Datoritacaracteristiciideaaduceunvolummaredeapa,acestcuratitorsubpresiunepoatefifolositpentruaeconomisitimp,cu2lanciidepulverizare.Tehnologiapatentataaduzei,pompaaxialacu3pistoaneceramicesisuflantaturbo,eficientacrescutaapompeialaturidealteaccesorii,asiguraunrandamentdecurataredeosebit.

Moduleco!efficiency,arzatorulimbunatatitsicelelaltedotariprecumcomutatorulpentrureglareaprecisaadetergentuluiasiguraeficientamaximasiomanieradeutilizareprietenoasacumediul,ceiiusureazatotodatasioperatoruluimunca.

Toateopertiuniledeservicepotfiefectuatedirect-datoritausurinteicucaresepotrecuperadatelesicomponentelorlacareseajungeusor.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher HDS 12/18-4 SX - 1.071-925.0 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher HDS 12/18-4 SX - 1.071-925.0 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.