Karcher HD 6/15 MX Plus - 1.150-931.0

6 493.59 lei (1 magazin)
Curățător de înaltă presiune mobil HD 6/15 MX, cu curent alternativ, cu comutator de presiune, carucior integrat pentru furtun, pentru o manevrare convenabilă a furtunului de înaltă presiune și numeroase opțiuni de depozitare și depozitare a accesoriilor. O pompă axială robustă cu 3 pistoane, recent dezvoltată, cu chiulasă din alamă garantează că mașina ușor de manevrat și ușor de depozitat are o durată de viață lungă, reducând în acela ...

Descriere


Karcher HD 6/15 MX Plus - 1.150-931.0

Curățător de înaltă presiune mobil HD 6/15 MX, cu curent alternativ, cu comutator de presiune, carucior integrat pentru furtun, pentru o manevrare convenabilă a furtunului de înaltă presiune și numeroase opțiuni de depozitare și depozitare a accesoriilor. O pompă axială robustă cu 3 pistoane, recent dezvoltată, cu chiulasă din alamă garantează că mașina ușor de manevrat și ușor de depozitat are o durată de viață lungă, reducând în același timp necesarul de energie și îmbunătățind simultan performanțele de curățare cu aproximativ 20%. Pistolul de înaltă presiune EASY! Force , care utilizează forța de recul a jetului de înaltă presiune pentru a reduce forța de reținere la zero, și cuplajele cu eliberare rapidă EASY! Lock , care permit manipularea de cinci ori mai rapidă decât conexiunile convenționale cu șurub. , fără a face compromisuri cu rezistența sau longevitatea, asigurați-vă că puteți lucra fără oboseală și economisiți timpul de atașare și de îndepărtare. Funcția de reducere automată a presiunii protejează în mod eficient și fiabil componentele de înaltă presiune împotriva încărcărilor în timpul funcționării de stand-by. Pompa de înaltă presiune și componentele electronice sunt deosebit de ușor de accesat, datorită proiectării mașinii care necesită întreținere.CurățătordeînaltăpresiunemobilHD6/15MX,cucurentalternativ,cucomutatordepresiune,caruciorintegratpentrufurtun,pentruomanevrareconvenabilăafurtunuluideînaltăpresiuneșinumeroaseopțiunidedepozitareșidepozitareaaccesoriilor.Opompăaxialărobustăcu3pistoane,recentdezvoltată,cuchiulasădinalamăgaranteazăcămașinaușordemanevratșiușordedepozitatareoduratădeviațălungă,reducândînacelașitimpnecesaruldeenergieșiîmbunătățindsimultanperformanțeledecurățarecuaproximativ20%.PistoluldeînaltăpresiuneEASY!Force,careutilizeazăforțadereculajetuluideînaltăpresiunepentruareduceforțadereținerelazero,șicuplajelecueliberarerapidăEASY!Lock,carepermitmanipulareadecinciorimairapidădecâtconexiunileconvenționalecușurub.,fărăafacecompromisuricurezistențasaulongevitatea,asigurați-văcăputețilucrafărăobosealășieconomisițitimpuldeatașareșideîndepărtare.Funcțiadereducereautomatăapresiuniiprotejeazăînmodeficientșifiabilcomponenteledeînaltăpresiuneîmpotrivaîncărcărilorîntimpulfuncționăriidestand-by.Pompadeînaltăpresiuneșicomponenteleelectronicesuntdeosebitdeușordeaccesat,datorităproiectăriimașiniicarenecesităîntreținere.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher HD 6/15 MX Plus - 1.150-931.0 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher HD 6/15 MX Plus - 1.150-931.0 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.