Karcher HD 16/15-4 Cage Plus - 1.353-905.0

24 771.72 lei
(1 magazin)
Aparatul de curatat cu inalta presiune HD 16/15-4 Cage Plus neincalzit si angrenat trifazic a fost dezvoltat de catre Karcher ca si specialist mobil pentru activitati de curatare care necesita multa apa, in agricultura si in constructii. Aparatul impresioneaza in primul rand prin pompa cu arbore cotit de inalta calitate de la Karcher, care produce un debit enorm de pana la 1600 l/h. Chiar si la cele mai dure murdariri in grajduri mari sau in cariere, pietrisuri sau pe alte santiere m ...

Descriere


Karcher HD 16/15-4 Cage Plus - 1.353-905.0

Aparatul de curatat cu inalta presiune HD 16/15-4 Cage Plus neincalzit si angrenat trifazic a fost dezvoltat de catre Karcher ca si specialist mobil pentru activitati de curatare care necesita multa apa, in agricultura si in constructii.

Aparatul impresioneaza in primul rand prin pompa cu arbore cotit de inalta calitate de la Karcher, care produce un debit enorm de pana la 1600 l/h.

Chiar si la cele mai dure murdariri in grajduri mari sau in cariere, pietrisuri sau pe alte santiere mari precum lucrari de terasament si excavari.

Pentru manuire usoara si manevrabilitate fara probleme sunt responsabile rotile mari umplute cu aer, astfel incat aparatul sa fie miscat usor chiar si pe terenuri mai greu de accesat.

Aparatul HD 16/15-4 Cage Plus a fost conceput pentru utilizarea zilnica sub cele mai dure conditii.

Aceste cerinte le indeplineste prin dotarile deosebite precum si prin utilizarea accesorilor de cea mai mare calitate.

AparatuldecuratatcuinaltapresiuneHD16/15-4CagePlusneincalzitsiangrenattrifazicafostdezvoltatdecatreKarchercasispecialistmobilpentruactivitatidecuratarecarenecesitamultaapa,inagriculturasiinconstructii.

AparatulimpresioneazainprimulrandprinpompacuarborecotitdeinaltacalitatedelaKarcher,careproduceundebitenormdepanala1600l/h.

Chiarsilacelemaiduremurdaririingrajdurimarisauincariere,pietrisurisaupealtesantieremariprecumlucrarideterasamentsiexcavari.

Pentrumanuireusoarasimanevrabilitatefaraproblemesuntresponsabilerotilemariumplutecuaer,astfelincataparatulsafiemiscatusorchiarsipeterenurimaigreudeaccesat.

AparatulHD16/15-4CagePlusafostconceputpentruutilizareazilnicasubcelemaidureconditii.

Acestecerinteleindeplinesteprindotariledeosebiteprecumsiprinutilizareaaccesorilordeceamaimarecalitate.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher HD 16/15-4 Cage Plus - 1.353-905.0 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher HD 16/15-4 Cage Plus - 1.353-905.0 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.