Karcher CVH 2 Premium

386.28 lei (1 magazin)
Un partener puternic (de zi cu zi): Aspiratorul de mână CVH 2 Premium alimentat cu baterii îndepărtează cu putere toate tipurile de murdărie, cum ar fi părul, firimiturile și praful, fără să lase resturi în urmă. În plus, aerul evacuat deosebit de curat este asigurat de sistemul de filtrare în două etape și lavabil, realizat din plasă de oțel fină pentru murdărie grosieră și păr, precum și de un filtru de igienă HEPA 12 (EN 1822:1998). Alte avantaje: Putere de ...

Descriere


Karcher CVH 2 Premium

Un partener puternic (de zi cu zi): Aspiratorul de mână CVH 2 Premium alimentat cu baterii îndepărtează cu putere toate tipurile de murdărie, cum ar fi părul, firimiturile și praful, fără să lase resturi în urmă. În plus, aerul evacuat deosebit de curat este asigurat de sistemul de filtrare în două etape și lavabil, realizat din plasă de oțel fină pentru murdărie grosieră și păr, precum și de un filtru de igienă HEPA 12 (EN 1822:1998). Alte avantaje: Putere de aspirare ridicată și durată de viață prelungită datorită motorului BLDC silențios, designului compact și ușor al aparatului, celor două niveluri diferite de aspirare, cu o durată de funcționare a bateriei de până la 20 de minute, precum și unei stații de încărcare care include un spațiu de depozitare a accesoriilor.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher CVH 2 Premium de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher CVH 2 Premium sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.