Karcher Curatitor de suprafete dure model BR 4.300 - 1.783-212.0

Datorita formei sale, masina este asa usor de manevrat precum un aspirator cu perii. Pe langa curatarea normala, aparatul are avantajul presiunii de contact de 10 ori mai mare si astfel o performanta mult mai mare de curatare. Si asta la o viteza a stavilarului cilindric de in jur de 1500 de rotatii. Poate sa aspire inainte si inapoi. Cu capul periei extrem de plan pot fi atinse si zone sub mobila joasa sau sub calorifere.   ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Karcher Curatitor de suprafete dure model BR 4.300 - 1.783-212.0

Datorita formei sale, masina este asa usor de manevrat precum un aspirator cu perii. Pe langa curatarea normala, aparatul are avantajul presiunii de contact de 10 ori mai mare si astfel o performanta mult mai mare de curatare.

Si asta la o viteza a stavilarului cilindric de in jur de 1500 de rotatii. Poate sa aspire inainte si inapoi.

Cu capul periei extrem de plan pot fi atinse si zone sub mobila joasa sau sub calorifere.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher Curatitor de suprafete dure model BR 4.300 - 1.783-212.0 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher Curatitor de suprafete dure model BR 4.300 - 1.783-212.0 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.