Karcher Curatitor de geamuri model WV 6 + KV 4h

de la 635.10 lei (3 magazine)
Curatitor de geamuri Karcher model WV 6 + KV 4h Aspiratorul de geamuri, ?n combinatie cu aparatul de curatat cu vibratii, curata suprafete netede, fara efort intr-un timp scut. ?n primul rand, aparatul KV 4 fara fir, distribuie apa electric si produce vibratii, ?ndepartand murdaria de pe suprafetele netede. Lichidul excesiv poate fi apoi ?ndepartat cu aparatul WV 6 fara a lasa urme sau dungi. Timpul de functionare a bateriei ?ndelungat de 100 de minute si noua te ...

Descriere


Karcher Curatitor de geamuri model WV 6 + KV 4h

Curatitor de geamuri Karcher model WV 6 + KV 4h

Aspiratorul de geamuri, ?n combinatie cu aparatul de curatat cu vibratii, curata suprafete netede, fara efort intr-un timp scut. ?n primul rand, aparatul KV 4 fara fir, distribuie apa electric si produce vibratii, ?ndepartand murdaria de pe suprafetele netede. Lichidul excesiv poate fi apoi ?ndepartat cu aparatul WV 6 fara a lasa urme sau dungi.

Timpul de functionare a bateriei ?ndelungat de 100 de minute si noua tehnologie a lamelelor fac din acest model un exemplu stralucitor pentru gama Window Vac.

Noua lamela de aspirare a lui WV 6 este atat de flexibila ?ncat puteti elimina excesul de lichid ?ntr-o singura trecere, de sus ?n jos, si puteti obtine geamuri fara dungi pana la marginea ferestrei, ideal pentru geamurile mari de la podea pana la tavan.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher Curatitor de geamuri model WV 6 + KV 4h de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher Curatitor de geamuri model WV 6 + KV 4h sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.