Karcher Curatitor cu presiune K7 Full Control Plus

de la 2 509.44 lei
(2 magazine)
Curatitor cu presiune (turbojet) KARCHER K7 Full Control PlusCuratitor cu presiune (turbojet) KARCHER K7 Full Control Plus este potrivit pentru curatarea fatadelor, piscinelor, masinilor de mari dimensiuni, pentru curatarea murdariei. Este rezistent si puternic datorita motorului racit cu apa ce detine o putere de 3000 W si o presiunii de 180 bari. Acest turbojet poate spala o suprafata de 60 mp intr-o singura ora. Este e ...

Descriere


Karcher Curatitor cu presiune K7 Full Control Plus

Curatitor cu presiune (turbojet) KARCHER K7 Full Control Plus

Curatitor cu presiune (turbojet) KARCHER K7 Full Control Plus este potrivit pentru curatarea fatadelor, piscinelor, masinilor de mari dimensiuni, pentru curatarea murdariei. Este rezistent si puternic datorita motorului racit cu apa ce detine o putere de 3000 W si o presiunii de 180 bari. Acest turbojet poate spala o suprafata de 60 mp intr-o singura ora. Este extrem de versatil datorita noului pistol G 180 Q Full Control Plus ce poate regla presiunea si dozarea detergentului direct de pe display-ul LCD si a lancii mutifunctionale 3 in 1. Aceasta din urma regleaza presiunea si selecteaza diverse tipuri de jet printr-o simpla rotire a lancei.K7 Full Control Plus este dotat cu sistemul Plug&Clean ce ofera posibilitatea de a observa nivelul de detergent si a schimba rapid si confortabil solutia cu doar o rotire a sticlei. Acest curatitor cu presiune are maner telescopic ce se poate regla la inaltimea de tragere confortabila pentru utilizator. Lungimea furtunului este de 10 m astfel se poate deplasa pe o suprafata mai intinsa si utiliza mult mai usor. Depozitarea se realizeaza compact, fara a fi nevoie sa-l dezasambalti. La baza curatitorului Karcher K7 se alfa cel de-al doilea maner, facand mult mai usoar ridicarea dispozitivul pe un raft sau in portbagajul unei masini.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher Curatitor cu presiune K7 Full Control Plus de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher Curatitor cu presiune K7 Full Control Plus sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.