Karcher Aspirator vertical cu perie Professional model CV 60/2 RS Bp Pack - 1.011-028.0

79 457.19 lei (1 magazin)
Cu periile tip valt cu contra-rotatie si peria laterala practica aspiratorul cu perie pentru covoare CV 60/2 RS se potriveste in mod optim pentru curatarea de pardoseli textile si suprafete dure de orice fel. Pentru aspirarea suprafetelor mici aparatul ofera un furtun extensibil standard cu teava de aspirare dar si o duza de podea combi si duze mici. Incarcatorul si bateriile sunt incluse in volumul de livrare. ...

Descriere


Karcher Aspirator vertical cu perie Professional model CV 60/2 RS Bp Pack - 1.011-028.0

Cu periile tip valt cu contra-rotatie si peria laterala practica aspiratorul cu perie pentru covoare CV 60/2 RS se potriveste in mod optim pentru curatarea de pardoseli textile si suprafete dure de orice fel. Pentru aspirarea suprafetelor mici aparatul ofera un furtun extensibil standard cu teava de aspirare dar si o duza de podea combi si duze mici. Incarcatorul si bateriile sunt incluse in volumul de livrare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher Aspirator vertical cu perie Professional model CV 60/2 RS Bp Pack - 1.011-028.0 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher Aspirator vertical cu perie Professional model CV 60/2 RS Bp Pack - 1.011-028.0 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.