Karcher Aspirator multifunctional model WD 3 Battery Set - 1.629-911.0

de la 1 180.05 lei
(3 magazine)
Set-ul WD 3 alimentat cu baterie face posibila functionarea independenta de reteaua de alimentare, dar cu functionalitatea completa a unui aspirator multifunctional cu fir.Durata de lucru a bateriei este de 15 minute. Datorita tehnologiei in timp real, afisajul LCD al bateriei arata in permanenta starea bateriei. Contine un recipient din plastic robust si rezistent la impact, cu o capacitate de 17 litri.Filtrul tip cartus ajuta la ridicarea usoara a murdariei uscata si umed - fara a fi ...

Descriere


Karcher Aspirator multifunctional model WD 3 Battery Set - 1.629-911.0

Set-ul WD 3 alimentat cu baterie face posibila functionarea independenta de reteaua de alimentare, dar cu functionalitatea completa a unui aspirator multifunctional cu fir.

Durata de lucru a bateriei este de 15 minute. Datorita tehnologiei in timp real, afisajul LCD al bateriei arata in permanenta starea bateriei. Contine un recipient din plastic robust si rezistent la impact, cu o capacitate de 17 litri.

Filtrul tip cartus ajuta la ridicarea usoara a murdariei uscata si umed - fara a fi necesar sa schimbati filtrul.

Datorita manerului usor demontabil, accesoriile pot fi atasate direct la furtunul de aspirare. Functiile suplimentare includ functia de suflanta, sistemul de blocare Pull 'n' Push ", maner ergonomic de transport si depozitare de accesorii extrem de practic.

Datorita compatibilitatii cu platforma de 36 V, bateria poate fi folosita si la alte dispozitive Karcher.

Set-ulWD3alimentatcubateriefaceposibilafunctionareaindependentadereteauadealimentare,darcufunctionalitateacompletaaunuiaspiratormultifunctionalcufir.

Duratadelucruabaterieiestede15minute.Datoritatehnologieiintimpreal,afisajulLCDalbaterieiaratainpermanentastareabateriei.Contineunrecipientdinplasticrobustsirezistentlaimpact,cuocapacitatede17litri.

Filtrultipcartusajutalaridicareausoaraamurdarieiuscatasiumed-faraafinecesarsaschimbatifiltrul.

Datoritamaneruluiusordemontabil,accesoriilepotfiatasatedirectlafurtunuldeaspirare.Functiilesuplimentareincludfunctiadesuflanta,sistemuldeblocarePull'n'Push",manerergonomicdetransportsidepozitaredeaccesoriiextremdepractic.

Datoritacompatibilitatiicuplatformade36V,bateriapoatefifolositasilaaltedispozitiveKarcher.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher Aspirator multifunctional model WD 3 Battery Set - 1.629-911.0 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher Aspirator multifunctional model WD 3 Battery Set - 1.629-911.0 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.