Karcher Aspirator multifunctional model WD 3 Battery Premium Set - 1.629-951.0

de la 1 429.76 lei (6 magazine)
WD 3 Battery Premium Set cu un timp de functionare de 15 minute. Starea bateriei este afisata intotdeauna pe afisajul LCD al bateriei. Aspiratorul multifunctional cu baterie si puternic, contine un recipient din otel inoxidabil robust si rezistent la impact in versiunea Premium. Ofera functionalitatea completa ca a unui aspirator multifunctional. Datorita filtrului tip cartus, murdaria umed si uscata poate fi aspirata usor, fara a fi nevoie sa schimbati filtrul. De asemenea, sunt i ...

Descriere


Karcher Aspirator multifunctional model WD 3 Battery Premium Set - 1.629-951.0

WD 3 Battery Premium Set cu un timp de functionare de 15 minute. Starea bateriei este afisata intotdeauna pe afisajul LCD al bateriei.

Aspiratorul multifunctional cu baterie si puternic, contine un recipient din otel inoxidabil robust si rezistent la impact in versiunea Premium. Ofera functionalitatea completa ca a unui aspirator multifunctional.

Datorita filtrului tip cartus, murdaria umed si uscata poate fi aspirata usor, fara a fi nevoie sa schimbati filtrul.

De asemenea, sunt incluse, functia suflanta, maner detasabil pentru fixarea accesoriilor, pozitia de parcare pentru tubul de aspirare, duza de podea, sistem de blocare 'n' push", maner ergonomic de transport si depozitarea accesoriilor extrem de practic.

Setul WD 3 Battery Premium este parte a platformei de alimentare de 36V, permitand utilizarea bateriei sale in alte dispozitive cu platforma de 36V.

WD3BatteryPremiumSetcuuntimpdefunctionarede15minute.StareabaterieiesteafisataintotdeaunapeafisajulLCDalbateriei.

Aspiratorulmultifunctionalcubateriesiputernic,contineunrecipientdinotelinoxidabilrobustsirezistentlaimpactinversiuneaPremium.Oferafunctionalitateacompletacaaunuiaspiratormultifunctional.

Datoritafiltruluitipcartus,murdariaumedsiuscatapoatefiaspiratausor,faraafinevoiesaschimbatifiltrul.

Deasemenea,suntincluse,functiasuflanta,manerdetasabilpentrufixareaaccesoriilor,pozitiadeparcarepentrutubuldeaspirare,duzadepodea,sistemdeblocare'n'push",manerergonomicdetransportsidepozitareaaccesoriilorextremdepractic.

SetulWD3BatteryPremiumesteparteaplatformeidealimentarede36V,permitandutilizareabaterieisaleinaltedispozitivecuplatformade36V.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher Aspirator multifunctional model WD 3 Battery Premium Set - 1.629-951.0 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher Aspirator multifunctional model WD 3 Battery Premium Set - 1.629-951.0 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.