Karcher Aspirator cu baterii Professional model HV 1/1 Bp Cs - 1.394-222.0

947.68 lei (1 magazin)
Compact, usor, fara fir: aspiratorul portabil HV 1/1 Bp este gata rapid de utilizat in orice moment, are o putere mare de aspiratie si o durata de functionare indelungata pentru aplicatii intensive. Diferitele accesorii implica faptul ca aspiratorul cu acumulator poate fi utilizat pentru o gama larga de activitati de curatare specifice. Cu ajutorul acestora, aspiratorul uscat este la fel de potrivit pentru sarcinile asociate la curatarea cladirilor, a mobilierului si a interioru ...

Descriere


Karcher Aspirator cu baterii Professional model HV 1/1 Bp Cs - 1.394-222.0

Compact, usor, fara fir: aspiratorul portabil HV 1/1 Bp este gata rapid de utilizat in orice moment, are o putere mare de aspiratie si o durata de functionare indelungata pentru aplicatii intensive.

Diferitele accesorii implica faptul ca aspiratorul cu acumulator poate fi utilizat pentru o gama larga de activitati de curatare specifice.

Cu ajutorul acestora, aspiratorul uscat este la fel de potrivit pentru sarcinile asociate la curatarea cladirilor, a mobilierului si a interiorului autovehiculului, dar si pentru indepartarea prafului de gaurire in timpul lucrarilor de instalare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher Aspirator cu baterii Professional model HV 1/1 Bp Cs - 1.394-222.0 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher Aspirator cu baterii Professional model HV 1/1 Bp Cs - 1.394-222.0 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.