Karcher Aparat de spalat cu presiune K 2 Full Control

de la 563.50 lei
(2 magazine)
Caracteristici tehnice: Aparatul de spalat cu presiune K 2 Full Control este echipat cu două roți de transport, un furtun de 4 m, lance cu jet rotativ pentru îndepărtarea murdăriei persistente și un filtru de apă care protejează pompa împotriva pătrunderii particulelor de murdărie. Lancea Full Control click Vario Power permite setări de presiune Soft, Mediu și Hard, precum și dozare detergent (MIX), permitea modificarea ușoara prin simpla rotire a lanciei de pulverizare ...

Descriere


Karcher Aparat de spalat cu presiune K 2 Full Control

Caracteristici tehnice:
Aparatul de spalat cu presiune K 2 Full Control este echipat cu două roți de transport, un furtun de 4 m, lance cu jet rotativ pentru îndepărtarea murdăriei persistente și un filtru de apă care protejează pompa împotriva pătrunderii particulelor de murdărie. Lancea Full Control click Vario Power permite setări de presiune Soft, Mediu și Hard, precum și dozare detergent (MIX), permitea modificarea ușoara prin simpla rotire a lanciei de pulverizare Vario Power. Simbolurile afisate ajuta la reglarea nivelului de presiune, in functie de suprafata. Curatitorul cu presiune, este proiectat pentru utilizarea ocazională și îndepărtarea de murdăriei usoare din jurul casei, inclusiv de pe biciclete, unelte de grădină sau mobilier de grădină
Trei niveluri de presiune si setarea detergentului in functie de acestea pentru a asigura o curatare optima a tuturor tipurilor de suprafete. Setarile se schimba prin simpla rotire a lancei de pulverizare Full Control Click Vario Power. Simbolurile de pe lancea de pulverizare indica setarea presiunii adecvate in functie de utilizare.
Lancile de pulverizare sunt mereu accesibile si la indemana, putand fi depozitate compact pe aparat odata ce procesul de curatare este finalizat.
Presiune (bar/MPa) 20 - Max. 110 / 2 - Max. 11
Debit transportat (l/h) Max. 360
Temperatura maxima de alimentare (°C) Max. 40
Tipul de curent (V) 230 / 240
Putere (kW) 1,4
Capacitate pe suprafata (m²/h) 20
Greutate fara accesorii (kg) 4,3
Dimensiuni (L x l x H) (mm) 246 x 280 x 586

cod produs: 1.673-400.0

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher Aparat de spalat cu presiune K 2 Full Control de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher Aparat de spalat cu presiune K 2 Full Control sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.