Kaminer Termometru pentru gratar Smoke&BBQ

21,00 lei (1 magazin)
Termometru pentru gratar Smoke&BBQ, otel, 0-250 grade Celsius, Kaminer Acest termometru pentru gratar va ajuta sa controlati temperatura de gatire a carnii obtinand un preparat bine gatit si pe gustul dumneavoastra. Acesta este prevazut cu sonda fiind potrivit pentru a masura direct sau indirect temperatura, fiind de asemenea indicat si pentru afumatoare. Intervalul de temperatura afisat este cuprins intre 0 si 250 grade Celsius fiind rezistent la temperaturi foarte ridicate. Aces ...

Descriere


Kaminer Termometru pentru gratar Smoke&BBQ

Termometru pentru gratar Smoke&BBQ, otel, 0-250 grade Celsius, Kaminer

Acest termometru pentru gratar va ajuta sa controlati temperatura de gatire a carnii obtinand un preparat bine gatit si pe gustul dumneavoastra. Acesta este prevazut cu sonda fiind potrivit pentru a masura direct sau indirect temperatura, fiind de asemenea indicat si pentru afumatoare.


Intervalul de temperatura afisat este cuprins intre 0 si 250 grade Celsius fiind rezistent la temperaturi foarte ridicate. Acesta are o precizie foarte mare in masurarea temperaturii, nivelul de eroare fiind de +/- 1 grad Celsius.



Caracteristici:


- termometru pentru gratar Smoke&BBQ;


- permite controlarea temperaturii de gatire si afumare;


- este prevazut cu sonda;


- intervat de temperatura 0-250 grade Celsius;


- termometrul dispune de afisare analogica;


- precizie ridicata in masurarea temperaturii;


- nivel de eroare +/-1 grad;


- diametru cadran 5 cm;


- realizat din material otel;


- foarte rezistent la temperaturi inalte;


- carnea poate fi gatita pe gustul dumneavoastra;


- culoare argintiu.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Kaminer Termometru pentru gratar Smoke&BBQ de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Kaminer Termometru pentru gratar Smoke&BBQ sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.