Kalypso Media Warhammer 40000 Mechanicus PlayStation 4

Kalypso Media Warhammer 40000 Mechanicus PlayStation 4
99.96 lei
(1 magazin)
Preia controlul celei mai avansate armate tehnologice din Imperium - The Adeptus Mechanicus - în acest joc de tactică bazat pe ture, apreciat critic. Fiecare decizie va modela misiunile înainte și va decide în cele din urmă soarta trupelor aflate sub comanda dumneavoastră în peste 50 de misiuni lucrate manual, inclusiv în uimitorele misiuni DLC Heretek. Alege-ți calea cu atenție - Imperium depinde de ea. Offline single player Jocul PS4 poate fi controlat prin PS Vita Joc ...

Descriere - Kalypso Media Warhammer 40000 Mechanicus PlayStation 4


Preia controlul celei mai avansate armate tehnologice din Imperium - The Adeptus Mechanicus - în acest joc de tactică bazat pe ture, apreciat critic. Fiecare decizie va modela misiunile înainte și va decide în cele din urmă soarta trupelor aflate sub comanda dumneavoastră în peste 50 de misiuni lucrate manual, inclusiv în uimitorele misiuni DLC Heretek. Alege-ți calea cu atenție - Imperium depinde de ea.
Offline single player


Jocul PS4 poate fi controlat prin PS Vita


Joc îmbunătățit pe consola PS4 Pro


Redare offline activată

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Kalypso Media Warhammer 40000 Mechanicus PlayStation 4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Kalypso Media Warhammer 40000 Mechanicus PlayStation 4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.