Kalypso Media The Pillars of the Earth Season Pass PlayStation 4

Kalypso Media The Pillars of the Earth Season Pass PlayStation 4
82.79 lei
(1 magazin)
Bazându-se pe bestseller-ul mondial al lui Ken Follett, Stâlpii Pământului redau povestea satului Kingsbridge într-un mod complet interactiv. Joacă ca Jack, Aliena și Philip și schimbă evenimentele din carte prin explorare, luare de decizii și dialoguri. Acest roman interactiv este separat în trei "cărți" distincte, care conțin șapte capitole fiecare. Versiunea fizică cu amănuntul include accesul la toate cele trei cărți, aducând întreaga saagă într-un singur pac ...

Descriere - Kalypso Media The Pillars of the Earth Season Pass PlayStation 4


Bazându-se pe bestseller-ul mondial al lui Ken Follett, Stâlpii Pământului redau povestea satului Kingsbridge într-un mod complet interactiv. Joacă ca Jack, Aliena și Philip și schimbă evenimentele din carte prin explorare, luare de decizii și dialoguri. Acest roman interactiv este separat în trei "cărți" distincte, care conțin șapte capitole fiecare. Versiunea fizică cu amănuntul include accesul la toate cele trei cărți, aducând întreaga saagă într-un singur pachet palpitant. Secolul al XII-lea, Anglia: într-o perioadă de sărăcie și război, un oraș mic începe construcția unei catedrale pentru a revendica averea și securitatea poporului său. În lupta lor de a supraviețui, viețile și destinele se intersectează. Călugărul Philip devine înaintea mănăstirii mici din Kingsbridge. În același timp, un băiat numit Jack este crescut în pădure de către mama sa în afara legii. Ucenicia sa ca pietrar iese în calea lui de a deveni un constructor de talente talentați. Împreună cu nobilă dezamăgită Aliena, Jack și Philip încep construirea uneia dintre cele mai mari catedrale pe care Anglia le va vedea vreodată.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Kalypso Media The Pillars of the Earth Season Pass PlayStation 4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Kalypso Media The Pillars of the Earth Season Pass PlayStation 4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.