Kalypso Media Dungeons 3 Complete Collection PlayStation 4

Kalypso Media Dungeons 3 Complete Collection PlayStation 4
oferte de la
117.23 lei

(3 magazine)
Colecția completă Dungeons 3 este cea mai recentă ediție a celei mai recente rate din populara serie de jocuri de strategie Dungeons. Această colecție include jocul de bază, câteva actualizări gratuite de conținut și șapte pachete de expansiune! • Experimentați-l pe managerul temniței apreciat de critică în gloria sa deplină cu personaje de neuitat într-o poveste epică a luptei veșnice dintre bine și rău! • Conține pachete de expansiune „Once Upon a Time ...

Descriere - Kalypso Media Dungeons 3 Complete Collection PlayStation 4


Colecția completă Dungeons 3 este cea mai recentă ediție a celei mai recente rate din populara serie de jocuri de strategie Dungeons. Această colecție include jocul de bază, câteva actualizări gratuite de conținut și șapte pachete de expansiune!
• Experimentați-l pe managerul temniței apreciat de critică în gloria sa deplină cu personaje de neuitat într-o poveste epică a luptei veșnice dintre bine și rău!
• Conține pachete de expansiune „Once Upon a Time”, „Evil of the Caribbean”, „Lord of the Kings”, „Clash of Gods”, „Un DLC neașteptat”, „Last Last Words” și un nou pachet de hartă skirmish. ca mai multe actualizări gratuite de conținut.
• Dimensiunea contează: un număr total de peste 50 de misiuni și mai mult de 50 de ore de joc, hărți generate la întâmplare, un nou mod de cooperare pentru doi jucători, multiplayer competitiv, mai multe camere și monștri și mai multe abilități unice.• Vorbiți (fără) rău: Naratorul preferat de fan Dungeons a revenit cu vocea sa inconfundabilă, continuând moștenirea Dungeons în cel mai bun mod posibil.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Kalypso Media Dungeons 3 Complete Collection PlayStation 4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Kalypso Media Dungeons 3 Complete Collection PlayStation 4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.