Kalypso Media Commandos 2 Hd Remaster NSW

141.49 lei
(1 magazin)
Retrăiește capodopera tacticilor în timp real care a definit genul ca nimeni altul pe Nintendo Switch ™: dezvoltat inițial de legendarul Pyro Studios, Commandos 2 - HD Remaster este un adevărat omagiu adus uneia dintre cele mai celebre capodopere ale jocurilor. Experimentați Commandos 2 Men of Courage, ca niciodată, în definiție înaltă, cu controale refăcute, interfață de utilizare și tutorial.Preia controlul asupra unui grup de comandă de elită ca ...

Descriere - Kalypso Media Commandos 2 Hd Remaster NSWRetrăiește capodopera tacticilor în timp real care a definit genul ca nimeni altul pe Nintendo Switch ™: dezvoltat inițial de legendarul Pyro Studios, Commandos 2 - HD Remaster este un adevărat omagiu adus uneia dintre cele mai celebre capodopere ale jocurilor. Experimentați Commandos 2 Men of Courage, ca niciodată, în definiție înaltă, cu controale refăcute, interfață de utilizare și tutorial.

Preia controlul asupra unui grup de comandă de elită care trebuie să se aventureze adânc pe teritoriul inamic și să-și folosească expertiza combinată pentru a finaliza o serie de misiuni notorii solicitante stabilite în al doilea război mondial. Mergeți sub acoperire în diferite medii bazate pe locații autentice din cel de-al doilea război mondial și conduceți echipa de comandă împotriva șanselor copleșitoare, operați sub acoperire și transformați valul războiului.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Kalypso Media Commandos 2 Hd Remaster NSW de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Kalypso Media Commandos 2 Hd Remaster NSW sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.