Kalypso Media Air Conflicts Double Pack NSW

130.44 lei
(1 magazin)
Descrierea Produsului: Pregătește-te să duci bătălia pe cer, deoarece două dintre cele mai populare titluri din seria „Conflicte aeriene” își fac debutul pe Nintendo Switch.Colecția Air Conflicts vede titluri de acțiuni despre zboruri arcade Conflictele aeriene: războaie secrete și conflictele aeriene: transportatorii din Pacific se reunesc într-o singură colecție plină de acțiuni, garantată pentru a vă testa abilitățile de luptă ale c&aci ...

Descriere


Kalypso Media Air Conflicts Double Pack NSW

Descrierea Produsului:

Pregătește-te să duci bătălia pe cer, deoarece două dintre cele mai populare titluri din seria „Conflicte aeriene” își fac debutul pe Nintendo Switch.Colecția Air Conflicts vede titluri de acțiuni despre zboruri arcade Conflictele aeriene: războaie secrete și conflictele aeriene: transportatorii din Pacific se reunesc într-o singură colecție plină de acțiuni, garantată pentru a vă testa abilitățile de luptă ale câinilor la limită. Conflictele aeriene: războaiele secrete te aruncă într-o luptă aeriană plină de acțiune în locațiile istorice ale primului și celui de-al doilea război mondial.Alegeți dintre mai mult de 16 avioane diferite și luptați cu dușmanii în lupte de câini uluitoare care se întind pe șapte campanii.Arătați tuturor că sunteți un as în modul multiplayer cu până la 8 jucători cu cinci moduri de acțiune. În Air Conflicts: Pacific Carriers, veți retrăi războiul din Pacific în bătălii istorice și avioane originale, care sunt corecte până la ultimul detaliu.Jucați două campanii care se învârt în jurul unor portavioane semnificative din punct de vedere istoric, fie pentru marina SUA, fie pentru armata imperială japoneză și experimentați amploarea unui conflict care a modelat istoria războiului în marea liberă și pe cer.Intră în cabina de pilotaj a 18 tipuri de avioane celebre și experimentează cele mai faimoase bătălii din războiul Pacificului și misiuni de zbor situate în Midway, Pearl Harbor și Insula Wake.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Kalypso Media Air Conflicts Double Pack NSW de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Kalypso Media Air Conflicts Double Pack NSW sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.