Kallos Vopsea Permanenta - Glow Long Lasting Cream Hair Colour Nuanta 120 Blond Luminos

14,00 lei (1 magazin)
Vopsea de par permanenta cu o formula cremoasa, delicata, ce ofera culori bogate, naturale, rezistente si pline de stralucire, acoperind perfect firele albe. Protejeaza in acelasi timp impotriva actiunii nocive a factorilor de mediu datorita continutului bogat in vitamina C cu efect antioxidant, iar cheratina intareste fibra capilara deteriorata, asigurand un aspect ingrijit si sanatos al parului in urma vopsirii. Pachetul contine: 1 tub vopsea crema 40ml, 1 flacon emulsie oxidanta 60 ...

Descriere


Kallos Vopsea Permanenta - Glow Long Lasting Cream Hair Colour Nuanta 120 Blond Luminos

Vopsea de par permanenta cu o formula cremoasa, delicata, ce ofera culori bogate, naturale, rezistente si pline de stralucire, acoperind perfect firele albe. Protejeaza in acelasi timp impotriva actiunii nocive a factorilor de mediu datorita continutului bogat in vitamina C cu efect antioxidant, iar cheratina intareste fibra capilara deteriorata, asigurand un aspect ingrijit si sanatos al parului in urma vopsirii. Pachetul contine1 tub vopsea crema 40ml, 1 flacon emulsie oxidanta 60ml, 1 pereche manusi, instructiuni de utilizare.
Mod de utilizarese toarna continutul tubului de vopsea in flaconul de emulsie oxidanta, se agita bine pana la omogenizare, se distribuie amestecul pe intreaga lungime a parului cu ajutorul aplicatorului special al flaconului. Dupa expirarea timpului de actionare, se clateste parul cu apa calduta, se samponeaza si se utilizeaza balsamul de par Kallos.
Timp de actionare25-30 minute
Tip parVopsit.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Kallos Vopsea Permanenta - Glow Long Lasting Cream Hair Colour Nuanta 120 Blond Luminos de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Kallos Vopsea Permanenta - Glow Long Lasting Cream Hair Colour Nuanta 120 Blond Luminos sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.