Kaemingk Decoratiune - Led White Scenery - mai multe modele

80.00 lei (1 magazin)
Decoratiune cu LED-uri. Necesita 3 x baterie tip AAA. Timp de functionare intre 48-72 de ore.Pasiunea celor de la Kaemingk de a uimi continuu lumea, i-a facut principalul importator si exportator de decoratiuni sezoniere. In fiecare an, echipa acestora, formata din aproximativ 400 de angajati, prezinta cele mai inovatoare accesorii si decoratiuni pentru Craciun.Colectia acestora cuprinde peste 19.000 de obiecte decorative pentru casa si gradina, acestia avand numeroase showroom-uri in ...

Descriere


Kaemingk Decoratiune - Led White Scenery - mai multe modele

Decoratiune cu LED-uri. Necesita 3 x baterie tip AAA. Timp de functionare intre 48-72 de ore.Pasiunea celor de la Kaemingk de a uimi continuu lumea, i-a facut principalul importator si exportator de decoratiuni sezoniere. In fiecare an, echipa acestora, formata din aproximativ 400 de angajati, prezinta cele mai inovatoare accesorii si decoratiuni pentru Craciun.Colectia acestora cuprinde peste 19.000 de obiecte decorative pentru casa si gradina, acestia avand numeroase showroom-uri in peste 80 de tari, cum ar fi Olanda, Belgia, Germania si Statele Unite.Pret pe bucata. Produs disponibil intr-o gama variata de modele. Va rugam sa mentionati in campul de observatii al comenzii modelul preferat.Livrarea se va face in functie de disponibilitate.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Kaemingk Decoratiune - Led White Scenery - mai multe modele de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Kaemingk Decoratiune - Led White Scenery - mai multe modele sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.